Droppede kæresten efter 'FBOY Island': Nu afslører Nikita Klæstrup forhold til deltager

Der har været knald på både foran og bagved kameraene under optagelserne til 'FBOY Island'.

Mikkel Christensen, som deltager i første sæson af 'FBOY Island', blev tilsyneladende distraheret under sit ophold på Den Dominikanske Republik sidste sommer.

For i stedet for udelukkende at gå efter en af de tre kvinder, som ligesom ham selv deltog i programmet, endte han med at få et godt øje til en af tilrettelæggerne. Og det var ingen mindre end selveste Nikita Klæstrup.

LÆS OGSÅ: Sådan bedømmes deltagerne i 'Sommerdrømme'

Sådan mødtes de

I dag er de to kærester. De ankom første gang sammen på den røde løber til 'The Voice' i november, hvor de lige var blevet kærester. De havde dog datet i flere måneder på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Irina fik tvangstanker: Derfor undgik jeg at købe graviditetstests

Dengang fortalte parret, at de havde mødt hinanden i løbet af sommeren. Men det var ikke hele historien om, hvordan de lærte hinanden at kende. Og det var med god grund, da Mikkel endnu ikke måtte afsløre, at han havde deltaget i optagelserne på 'FBOY Island', hvor Nikita var tilrettelægger.

Men nu, da det er offentliggjort, fortæller parret hele historien til HER&NU.

- Vi talte første gang sammen, da jeg skulle lave interview med Mikkel over telefonen inden optagelserne til programmet, forklarer Nikita og fortsætter:

- Og vi mødte hinanden første gang nede på optagelserne.

LÆS OGSÅ: TV 2-deltager viser kæresten frem

Vild seksuel kemi

Selvom Nikita Klæstrup var tilrettelægger, og Mikkel var deltager, var kemien ikke til at løbe fra.

- Vi blev meget hurtigt betaget af hinanden, fortæller Nikita, og Mikkel supplerer:

- Der var et moment, hvor jeg tog Nikitas hånd, da et af de første afsnit var i kassen. Vi kunne begge to mærke et rush gennem kroppen, og vores seksuelle kemi var fuldstændig vanvittigt. Vi kalder det moment for 'magneten'.

Parret forklarer, at de ikke var de eneste, som kunne fornemme kemien.

- Flere fra produktionen lagde mærke til det og kommenterede på det, fortæller Nikita.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Generte Mads stiller frækt spørgsmål til sin date

Kæresten i Danmark

Mikkel havde uden tvivl lagt Nikitas parader ned, men der var et problem i deres romantiske relation: Nikitas kæreste hjemme i Danmark.

- Jeg havde lige nogle ting, som jeg skulle ordne derhjemme, men jeg havde en klar følelse af, at hvis vi ikke så hinanden igen, så ville jeg konstant tænke 'Hvad nu hvis...', forklarer Nikita.

- Udover at jeg kunne mærke en gnist med Mikkel, kunne jeg også mærke, at tingene ikke var, som de skulle være i det forhold, som jeg var i. Så det var selvfølgelig det rigtige at afslutte det.

LÆS OGSÅ: Ditte Julies vilde år: Fem nye uddannelser

Nikita Klæstrup og ekskæresten Casper Kofod annoncerede deres brud i august.

Til trods for, at Nikita havde en kæreste, lyder det ikke til, at hun holdt sig tilbage på optagelserne.

- Man kan vel godt sige, at der skete en del behind the scenes, fortæller Mikkel og uddyber:

- En sync plejer at vare 10 minutter, og en af vores sync varede 1,5 time. Så kan folk gætte sig til resten, fortæller han.

Hvad der skete foran kameraerne, kan du se, når 'FBOY Island' har premiere på søndag den 2. april på Kanal4, discovery+ og HBO Max.