Mikkel afslører særligt krav til Nikita

Det er ikke kun kærligheden, der skal være på plads, for at parret kan flytte sammen.

Det er ved at være et år siden, at Nikita Klæstrup og Mikkel Christensen mødte hinanden under optagelserne til 'FBOY Island', hvor Nikita var tilrettelægger, og Mikkel var deltager.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr overfaldet

For et par uger siden kunne parret afsløre, at de flytter sammen til september. Derfor er de våde sommermåneder gået på at gøre klar til, at Mikkel kan rykke ind i Nikitas lejlighed.

- Vi er ved at gøre klar til, at Mikkel skal flytte ind, og det inkluderer blandt andet at prøve at forvandle mit depotrum, som lige nu bliver brugt til opbevaring af sko, til et lille musikstudie. Så har han mulighed for at lave musik derhjemme, så jeg ikke hele tiden behøver at undvære ham, når han er i studiet, fortalte en glad Nikita, da HER&NU/Realityportalen mødte parret til gallapremieren på 'Viktor mod verden'.

LÆS OGSÅ: Clara Nedergaard planlægger stort skridt med Samuel

Men studiet er ikke kun for Nikitas skyld. Det er faktisk også kravet for, at Mikkel, der er trommeslager, snart vil dele adresse med kæresten.

- Det var mit krav for, at jeg skulle flytte ind. Jeg skal have mit eget personlige musikstudie, så dit depotrum må ryge, lød det med et smil fra Mikkel.

LÆS OGSÅ: Tidligere 'Paradise'-deltager er blevet single