Clara Nedergaard planlægger stort skridt med Samuel

'X Factor'-parrets forhold lever fortsat i bedste velgående. Nu planlægger parret et stort skridt videre i kærlighedens tegn.

Kærligheden er kun blevet større mellem Clara Nedergaard og Samuel Sigala, siden de begge deltog i TV 2-programmet 'X Factor' tidligere i år, hvor flirten mellem dem under liveshowsene også var det helt store samtaleemne.

LÆS OGSÅ: Niels Erik uddyber: Derfor skulle Sarah hjem

Nu fortæller Clara Nedergaard, der i disse dage besøger Smukfest på Skanderborg, til HER&NU, at hende og Samuel overvejer at planlægge noget ganske særligt sammen.

- Vi er virkelig glade sammen og ses ofte. Vi har brugt fire uger sammen her i sommerferien. Og i næste uge tager jeg hjem til ham igen, og jeg ved ikke, hvornår jeg kommer hjem. Vi udnytter, at vi har den tid sammen, indleder Clara og fortæller yderligere om forholdet:

LÆS OGSÅ: Mette afslører: Kyssede endnu en 'Bachelorette'-fyr

- Der har ikke været det helt store familiemøde lige nu. Jeg tror først, det bliver, når jeg skal holde min fødselsdag. Så tænker jeg, at vi skal have en middag, hvor begge vores familier kan møde hinanden ordentligt. Helt stille og roligt.

Med kærligheden ved sin side og en familiefest at glæde sig til, tegner det sig til at blive et godt sabbatår.