Niels Erik uddyber: Derfor skulle Sarah hjem

Sarah havde glemt at nævne en vigtig ting i sit brev, og det blev afgørende for Niels Eriks beslutning.

I dagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' er det blandt andet landmanden Niels Erik på 42 år, der åbner ballet for sæsonens første speeddates.

LÆS OGSÅ: Katja fraråder de nye landmænd én ting: Jeg blev ked af det

Niels Erik måtte læse 34 breve fra interesserede kvinder, hvorefter han valgte fem kvinder ud, som han ønskede at lære bedre at kende på sine speeddates. Èn af de kvinder var 35-årige Sarah, som han dog endte med at sende hjem.

Overfor HER&NU/Realityportalen sætter Niels Erik nu ord på, hvorfor det var Sarah, som han endte med at sige farvel til.

- Hun havde ikke været helt ærlig omkring, at hun havde et barn - et ældre barn. Det synes jeg, at man burde have fortalt, for det er ret relevant, siger Niels Erik og fortsætter:

- Jeg vægter ærlighed ret højt, så det var ret afgørende.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Han er også med i 'Vild med dans'

I afsnittet giver Niels Erik udtryk for, at han på sigt gerne vil have børn, men at han også ønsker, at der skal være plads til at være forelskede, inden han får børn.

- Jeg vil selv gerne have børn, og når hun har et ældre barn, så tænker jeg, at hun er et lidt andet sted i livet. Og så var kemien der bare ikke, uddyber han til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen efter nedsmeltning: Sådan reagerede børnene

'Landmand søger kærlighed' vises hver tirsdag kl. 20.00 på TV 2 og kan også ses på TV 2 Play.