Afsløring: Han er også med i 'Vild med dans'

Se hvem der mere er blandt årets 10 nydansere.

Når 'Vild med dans' fredag den 22. september vender tilbage med den 20. sæson, er den 27-årige skuespiller Sebastian Bull Sarning også blandt deltagerne.

Det erfarer HER&NU.

Selv siger han dog ikke meget.

- Det har jeg ingen kommentarer til. Du skal ringe til TV 2s presseafdeling, lyder hans korte, men venlige svar.

Artiklen fortsætter under billedet.

Pressemøde på "Øen VIP", 27/01 2023 Sebastian Bull
Pressemøde på "Øen VIP", 27/01 2023 Sebastian Bull

TV 2 ønsker dog ikke at be- eller afkræfte nogen navne endnu.

Sebastian Bull Sarning blev opdaget af Thomas Vinterberg og fik i 2010 sin første rolle i hans film 'Submarino', og siden var han også med i 'Jagten'. Derudover har han markeret sig i tv-serierne 'Den som dræber' og 'Gidseltagningen II'.

LÆS OGSÅ: Mark Stokholms lange kamp: Under kniven

I foråret medvirkede han i reportageserien 'Øen VIP', hvor man blandt andet så ham få et angstanfald. Han har i interviews åbent fortalt, at han lider af ADHD.

- Jeg synes, man skal være åben omkring det, og mere tabubelagt synes jeg ikke, det skal være. Jeg har ADHD og slår et slag for, at ADHD er en pakke, der er pakket grimt ind, men når man åbner den op, så er den fandme fed, så længe man er bevidst om, at man har det. Så jeg vil vildt gerne slå et slag for de ting, som man åbenlyst ikke vil snakke om, har han sagt til HER&NU.

Udover Sebastian Bull Sarning er også Özlem Cekic at finde blandt årets nydansere.

Tidligere i dag bekræftede det tidligere folketingsmedlem for SF overfor Ekstra Bladet, at hun har sagt ja til TV2s udfordring.

- Ja, det er rigtigt, at jeg stiller op i programmet, og det gør jeg blandt andet, fordi jeg gerne vil have en muslimsk kvinde med ind i den type underholdningsprogram, siger Özlem Cekic til avisen.