Dennis Knudsen efter nedsmeltning: Sådan reagerede børnene

Nu fortæller Dennis Knudsen om sine børns reaktion efter dramaet ved Molslinjen i fredags.

Dennis Knudsen har været på manges læber, efter han fredag mistede besindelsen og gik amok, da han blev nægtet adgang Molslinjens færgeovergang til Odden, fordi han og hans tre børn kom for sent.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas om 'Agent': Joe findes i virkeligheden

I kampens hede fik kendisfrisøren blandt andet skubbet til en - ifølge ham - ubehøvlet ung mand ved billetkontoret, hvor han også sparkede til et bord hevet i en ledning, så to computere faldt ned fra bordet.

Efterfølgende flåede han en bom af og kørte i fuld fart mod færgen, hvor han var lige ved at køre en ung kvindelig ansat, som han ikke mener at have set, ned.

Den opførsel har i den grad skabt røre i diverse kommentarspor, og til HER&NU/Realityportalen fortæller Dennis Knudsen, at selvom de kritiske røster ikke rører ham synderligt, er der én ting, der rammer et ømt punkt:

- Det, der gør mest ondt, er, at folk skriver om mine børn og hvor forfærdeligt og traumatisk, det har været for dem, siger han og tilføjer:

- Mine børn har det supergodt. De er lykkelige og glade.

LÆS OGSÅ: Ung mor hastet på hospitalet: Kæmpede en brav kamp

Ifølge Dennis Knudsen har børnene bestemt ikke lidt overlast eller opfanget, hvordan deres far så rødt. Faktisk er det kun hans ældste søn, fireårige Lucas, der har bidt mærke i noget fra episoden - og selv mener kendissen, at sønnen har kunnet tage noget positivt med derfra.

- De har kun set deres far hive en bom ned, og Lucas kommenterede bare, at jeg var lige så stærk som Hulk. Det er jo ikke det værste. Hvis man nu skal huske, at printe noget ind i sine børn, så er det altså meget godt, at børn har troen på, de har en stærk far, fortæller kendisfrisøren og fortsætter:

- Det er den oplevelse, han har, og han mødte nogle sindssygt søde politimænd, så nu vil han gerne være politimand. Han har en god oplevelse af det hele, og der er ikke noget traumatisk i det for mine børn. Det skal folk bare ikke kommentere på, for det aner de intet om.