Cellina Martinna
Cellina Martinna

Ung mor hastet på hospitalet: Kæmpede en brav kamp

Cellina Martinna fik sig et chok i går, da hun pludselig blev kørt i ambulance med udrykning til hospitalet.

For et par dage side gav Cellina Martinna Pedersen, der er kendt fra 'De unge mødre', en status på sin graviditet til sine knap 59.000 følgere. Her lød det fra den unge mor, der er gravid i 23. uge, at intet nyt på det seneste har været godt nyt.

LÆS OGSÅ: Kronprinsen bodyguard for Janni Ree: Fester med Frederik

Artiklen fortsætter under videoen...

- De første 3-4 måneder var frygtelige og jeg frygtede endnu en graviditet med konstant kvalme, opkast og angst, ligesom sidst. Men pludselig slap det og jeg har det faktisk virkelig godt nu, alt taget i betragtning, skrev hun.

LÆS OGSÅ: Ærlige Katerina Pitzner: Det ville jeg have gjort anderledes

Men lige så vel som tingene løser sig, lige så vel kan det hele vendes på hovedet på et splitsekund. Det var, hvad Cellina oplevede i går, og nu deler hun sin oplevelse i et opslag på sin Instagram.

- Og nok som jeg gik og troede, at alt var i skønneste orden, vendte det hele meget pludseligt i går. En puls på 180-200 i fem timer straight, ambulance, udrykning, akutafdelingen, scanninger, blodprøver og utallige EKG'er senere, kunne den meget dygtige hjertelæge konstatere AVNRT rytmeforstyrrelse, som heldigvis er godartet, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Bag kulissen i ‘Forræder’: Produktionen i kæmpe kontroltab

Kamp mod dødsangst

Cellina Martinna og manden Mikkel skal være forældre for fjerde gang, og hun har siden sin seneste graviditet døjet med angsten for at føde igen. Da hun fødte sit tredje barn, var angsten for at føde så stor, at den overskyggede glæden ved graviditeten, og dengang var hun sikker på, at hendes tredje barn ville blive det sidste.

Derfor fik gårsdagens oplevelse sat gang i nogle stærke følelser hos den unge mor.

- Mit hoved var seriøst på overarbejde i går og jeg kæmpede en brav kamp mod min dødsangst. Men jeg klarede den og jeg er okay. Og det er Haya heldigvis også. Men jeg er stadig ret chokeret og man skal sgu ikke begynde at Google en masse og da slet ikke om natten! Jeg har ikke lukket et øje og min krop er SÅ træt, skriver hun i opslaget.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: 'Paradise'-Jonass deler stor nyhed

Cellina Martinna har tidligere fortalt, at hendes angst handler om hendes egne følelser, for alle tre fødsler har været fine, og det skyldes ikke, at hun har haft traumatiserende oplevelser under fødslen.

Gårsdagens oplevelse sidder stadig i kroppen på Cellina Martinna, med hun er ved godt mod og i gode hænder.

- Nu skal jeg bare vente på en indkaldelse fra Skejby, om de skal undersøge mig yderligere, og om det kræver behandling. Men det gør de helst ikke, når jeg er gravid, skriver hun og tilføjer, at hun er taknemmelig over behandlingen på Randers Sygehus.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen amok: Politiet tilkaldt

Selvom Cellina Martinna efterhånden er rutineret i at føde, har hun tidligere fortalt om sin beslutning om at få kejsersnit denne gang.

Du kan selv læse hele opslaget herunder: