Premiere på Paw Patrol Martinna med sin ene søn.
Premiere på Paw Patrol Martinna med sin ene søn.

Gravid ung mor i voldsomt uheld

Det var nær endt galt for den unge mor, som er gravid med sit fjerde barn.

Den gravide 'De unge mødre'-deltager har de seneste dage grædt over spildt mælk. Hun havde nemlig et uheld, hvor hun gled i noget mælk, og det var nær gået helt galt, da hun kom til at gå i split, mens hun gled.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører ny yngre kæreste

- Jeg kunne ikke gå, og kort tid efter havde jeg en lille pletblødning, så jeg skulle et smut forbi fødegangen, skrev Martinna efterfølgende på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Christina efter 'Landmand søger kærlighed': Har fået en kæreste

Her kom hun ind til en scanning, og scanningen viste, at alt var godt med Martinnas kommende datter. Desværre stoppede smerterne i Martinnas krop ikke.

Efter uheldet kunne Martinna ikke bevæge sine ben, og hun mistænkte, at hun havde brækket noget. Derfor måtte hun en tur til lægen. Her var dommen klar.

LÆS OGSÅ: Stor afsløring om ny sæson 'Stormester'

- En kraftig forstuvning af kønsbenet/symfysen, var lægens dom til mig. Og forventeligt 14 dage, før jeg helt gående igen. Eller så gående som man nu engang er som højgravid, skriver Martinna i et opslag på Instagram og tilføjer, at der heldigvis er plads til at joke med, at hun nu er lænket til en kørestil.

LÆS OGSÅ: Dennis efter 'Landmand søger kærlighed': Blev ked af noget andet

- Mikkel synes det er vældig sjovt at fortælle folk, hvor vild en aften vi havde i går, når de ser kørestolen. Og Melanie har fundet endnu en stilling, hun ville egne sig godt i: Hjemmehjælper! Der er sgu ikke dét, hun ikke kan. Og hvor er jeg taknemmelig for min familie og særligt i denne situation. Det er faktisk ret ydmygende ikke at kunne en skid selv. Og endnu mere ydmygende, når kørestolen sidder fast i gruset ved lægen.

Heldigvis burde Martinna nå at kunne komme på højkant, inden hun skal sættes i gang med fødslen om 47 dage.