Linea og Dennis i Landmand søger kærlighed
Linea og Dennis i Landmand søger kærlighed

Dennis efter 'Landmand søger kærlighed': Blev ked af noget andet

Man ser Dennis blive ked af det på tv og tror, det skyldes Lineas beslutning, men faktisk er Dennis ked af noget helt andet.

I dagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' vælger Linea Pedersen at fortsætte programmet med Christian, og hun vælger Dennis Klestrup fra med den begrundelse, at hun mere ser ham som en ven.

LÆS OGSÅ: Mie Moltke efter 16 sæsoner: Jeg har aldrig prøvet noget lignende

Artiklen fortsætter under videoen:

I programmet reagerer Dennis kraftigt på Lineas afvisning, da han ofte bliver valgt fra, fordi kvinderne ser ham som en ven.

- Den får jeg altid smidt i hovedet. Jeg er træt af at blive valgt fra altid. Jeg ved ikke, hvad fanden jeg gør galt, fortæller Dennis meget berørt i programmet.

Til HER&NU fortæller Dennis ligeledes, at det påvirker ham at få smidt vennekortet i hovedet, men at han allerede tidligere på dagen var følelsesmæssigt påvirket.

LÆS OGSÅ: Niels Erik dumpet af ny kæreste på sms

- Det ser ud til, jeg bliver ked af, Linea valgte mig fra, men det er slet ikke sandheden - og det ved Linea og de andre også godt, fortæller Dennis og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Christina efter 'Landmand søger kærlighed': Har fået en kæreste

- Det er slet ikke det (Lineas ord red.), jeg bliver ked af. Der var sket noget tidligere på dagen, som gjorde, jeg var blevet ked af det der.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hilda Heick på skadestuen efter styrt

Afdød hund

Hvad Dennis i virkeligheden bliver mest ked af det over er en død hund.

LÆS OGSÅ: Christina skuffet over Niels Erik: Han ville bestemme

- Jeg havde treårsdag for min gamle hunds død, og det har jeg det egentlig okay med, men samme dag ligger en af mine gode venner op på Facebook, at deres hund er død, og det ramte mig så lige, da det er en hund, jeg havde haft et godt forhold til, da jeg så den tit, fortæller Dennis.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører: Mere 'Forsidefruer' på vej?

Dennis har siden optagelserne været på dates og skriver også med én, han ved dog ikke endnu, om det bliver til mere.

LÆS OGSÅ: Ankerstjernes store sorg: En meget mørk dag