Mie Moltke efter 16 sæsoner: Jeg har aldrig prøvet noget lignende

Når veteranen Mie Moltke gør comeback i 'Vild med dans', bliver det med en særlig entre.

Efter 15 sæsoner besluttede Mie Moltke sig for at stoppe i 'Vild med dans', fordi hun ville udforske andre muligheder. De seneste to sæsoner af programmet har derfor været uden hende.

LÆS OGSÅ: CHOK: Hilda Heick på skadestuen efter styrt

Nu gør hun dog comeback, og selvom det meste er ved det gamle, er der noget i denne sæson, som bliver helt nyt for hende.

LÆS OGSÅ: 'Ups, vi er voksne'-Jeff i smertehelvede: Bundet til kørestol

Denne gang skal hun nemlig svinge Søren Le Schmidt rundt i cha cha cha og paso doble, og udover at lære at danse har designeren en særlig agenda i forbindelse med sin deltagelse, som involverer Mie.

- Jeg kommer til at have en finger med i spillet gennem hele programmet, når det gælder vores tøj, lyder det fra Søren Le Schmidt.

At Søren Le Schmidt giver en hånd med på systuen i 'Vild med dans', er ikke nyt. Tidligere har designeren kreeret værternes tøj, og nu skal han altså ovenikøbet også kreere sit og Mies tøj.

- Søren har spurgt meget ind til, hvad jeg godt kunne tænke mig at have på, men jeg har lyst til, at han bare bestemmer det, fortæller Mie Moltke

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører: Mere 'Forsidefruer' på vej?

Det er altså kun Sørens fantasi, som sætter grænserne for, hvad parret skal have på, og noget tyder på, at seerne godt kan glæde sig til i aften.

- Uden at afsløre for meget, så er den kjole, som jeg skal have på i aften, noget som jeg aldrig har prøvet før, forklarer Mie Moltke og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Pernille forklarer: Derfor vil jeg ikke bo med en mand

- Det er min 16. sæson, og jeg har aldrig prøvet noget lignende.

Du kan se Mie Moltke i et Søren Le Schmidt design til premieren på 'Vild med dans' i aften klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.