Andreas Bo fortryder ‘Vild med dans’: Det var frygteligt

Andreas Bo vidste allerede efter 15 minutter, at 'Vild med dans' ikke var noget for ham.

Komiker Andreas Bo er i aften taget til Jyske Bank Boxen i Herning for at opleve 'Sport 23'.

LÆS OGSÅ: OL-stjerne er blevet far

Andreas oplevede selv dansesporten på nærmeste hold i efteråret 2023, hvor han medvirkede i 'Vild med dans', derfor faldt samtalen naturligvis på dans, da HER&NU mødte Andreas Bo på den røde løber inden showstart.

Savner du at danse?

- Nej for satan. Det går over i historien som den største misforståelse. Det var frygteligt. Hver time var forfærdelig - ej den første dag var sjov. Men ellers var det helt igennem frygteligt, fortæller han ærligt og tilføjer:

- Jeg er ikke selvoptaget nok til det. Jeg var helt rystet over, hvad det i bund og grund handler om. Jeg er 56 år gammel og ret sjov, og er ret god til at underholde folk, men det er ikke det, det handler om. Det er bare følelses-tv, og det fandt jeg ud af ca. et kvarter inde i det, og jeg troede faktisk anderledes om det.

LÆS OGSÅ: Christiane til lægen efter fødslen: Kæmper stadig

Andreas valgte blandt andet at have paryk på for at gøre noget ekstra ud af underholdningen, men det faldt ifølge ham ikke i god jord.

- Jeg synes, jeg bidrog med noget andet - jeg bidrog med noget underholdning, og jeg gad virkelig godt være god til at danse, men hele idéen er, hvem der tuder først, og det kan jeg ikke. Det skuffede mig enormt meget.

LÆS OGSÅ: Lars Mikkelsens svære opvækst: Det sidder i mig

Andreas Bo dansede i TV 2-programmet med Camilla Dalsgaard.

- Camilla var skide sød. Der var ingen på holdet, jeg ikke kunne lide. Det er bare måden det fra start til slut er drejet på, forklarer han videre.

LÆS OGSÅ: Alt for meget had: Linde åbner op om 'X Factor'-exit

Fortryder du, at du sagde ja?

- Ja helt vildt, slår Andreas fast.

LÆS OGSÅ: Tobias Dybvad afslører: Jeg sagde først nej