Jackie Navarro afslører: Mere 'Forsidefruer' på vej?

Noget tyder på, at fruerne tager en tur mere i manegen

Der var store smil og ikke mindst fejring af Rasmus, som har fødselsdag i dag, da Jackie Navarro og kæresten Rasmus dukkede op på den røde løber til Wallmands dinnerparty her til aften.

LÆS OGSÅ: Christel og kæresten: Afslører kikset start på forholdet

Og det viser sig, at der måske er mere end fødselsdagsfejring at smile af for den tidligere 'Forsidefrue', som har mange jern i ilden.

LÆS OGSÅ: Bremset af TV 2: 'Landmand'-Gustav havde nøgne planer

- Jeg går og slapper lidt af, og så er der måske nogle muligheder for noget tv-serier og det ene og det andet. Det ved man jo ikke. Der er lidt tale om nogle gamle ting og noget nyt, fortæller Jackie kryptisk og uddyber:

- Det kunne jo godt være, vi skulle til at starte noget 'Forsidefruer' op igen. Det ved man jo ikke. Der er dialog med produktionsselskabet, men det er jo ikke sikkert. Jeg ved i hvert fald, at TV3 har lidt behov for at komme tilbage til de gamle ting.

LÆS OGSÅ: Afslører stor beslutning: Han er tilbage

Hun ved ikke, hvilke fruer der skal være med, men fortæller, at hun har savnet alle de oplevelser, man får i programmet og sågar det drama, der kan være til tider. På hjemmefronten er opbakningen også i top.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører barn: Den største velsignelse

- Jeg synes, det ville være dejligt for Jackie, hun har nydt alle de andre programmer, og der er et godt sammenhold. Så det ville være positivt for hende at komme lidt på tv igen, selvom vi nyder at have hende hjemme, fortæller Rasmus, som har en særlig taktik, når der er drama:

LÆS OGSÅ: Mette Sommer på usikker grund: Søger hjælp

- Jeg holder mig lidt ude, men det er det, Jackie laver, så det er det, hun skal lave, hvis hun har lyst til det. Der er ingen pres fra mig.