Bremset af TV 2: Gustav havde nøgne planer

Gustavs planer med croquis gik ikke som ønsket.

Gustav Alshauge inviterede kvinderne på en lidt anderledes gruppedate i aftenens afsnit af 'Landmand søger kærlighed', da de skulle tegne croquis af ham som model.

LÆS OGSÅ: Janni forklarer: Derfor har Karsten sat huset til salg

- Det var sagt i sjov, at jeg kunne smide tøjet. Jeg havde drøftet med produktionen, at jeg gerne ville lave noget for at få ophævet den der nervøsitet. Jeg kunne have inviteret dem ud at springe faldskærm, men det mente produktionen var svært at dække på tv, fortæller Gustav til HER&NU og fortsætter:

- Så jeg sagde egentlig til dem, at jeg gerne ville prøve at skubbe mig selv derud, hvor jeg ikke har været før.

LÆS OGSÅ: Efter lang kamp: Her er Amalies nye liv

Ifølge Gustav havde han dog vildere planer med daten, men det fik TV 2 bremset.

- Det er noget med, at TV 2 ikke kan lide nøgne mennesker. Jeg kunne godt bare have stået med en cowboyhat foran de ædlere dele. Jeg havde taget det som en udfordring, og jeg havde gjort det, hvis jeg havde fået lov, fortæller Gustav.

LÆS OGSÅ: Alex Høgh spiller hovedrolle i egen tv-serie

Gustav måtte dog nøjes med at smide skjorten i denne omgang, og selvom det ikke blev til en nøgenscene, så virkede planen alligevel ifølge landmanden.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke var nervøs, for det var jeg. Der var fuldstændig ro, da jeg gik ind, så jeg stod lidt og skulle skabe en stemning, og det var lidt svært, fortæller Gustav og tilføjer:

- Men pigerne tog det seriøst og prøvede at være i det. Det virkede på dem til, at de var knap så nervøse, så det havde den rette effekt.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo afslører særligt krav til Camilla