Alex Høgh spiller hovedrolle i egen tv-serie

Skuespilleren fortæller, hvorfor det var ham selv, der skulle have hovedrollen.

Skuespilleren Alex Høgh Andersen er blandt andet kendt for sine skuespilspræstationer i HBO's succesfulde dramaserie 'Vikings' og senest i tv-serien 'Den som dræber - Fanget af mørket' på Viaplay. Men udover sit arbejde som skuespiller, så har Alex Høgh Andersen også haft gang i andre projekter. Det afslører han overfor HER&NU.

LÆS OGSÅ: Marys hemmelige brev: Advarer Nikolai

- Det er en tv-serie, der hedder 'kald mig far', som jeg selv har skrevet på, produceret og været idémager på, fortalte skuespilleren.

Men Alex Høgh Andersens arbejde med tv-serien foregår dog ikke kun bag kameraet. Han skal nemlig også spille hovedrollen i tv-serien, hvor han skal spille sammen med blandt andet Magnus Haugaard, Ellen Hillingsø og sin kæreste Johanne Milland.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino er ikke nervøs: Vil skære igennem

- Jeg spiller hovedrollen. Så meget arbejde er der heller ikke derude, så hvis man finder på en god idé, så giver man sig selv hovedrollen. Det har jeg selvfølgelig gjort, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg har ADHD og autisme

Serien er en Viaplay Original og omhandler to bedste venner, hvor den ene pludselig bliver kærester med den andens mor. Den forventes at have premiere på Viaplay i 2023.