Marys hemmelige brev: Advarer Nikolai

Mary har delt sine erfaringer med Nikolai, inden han rejste til Australien.

Inden grev Nikolai rejste til Australien for at læse et semester på semester på University of Technology i Sydney, fortalte han kronprinsesse Mary om sine planer.

LÆS OGSÅ: ’Sommerdrømme’-Maria i smertehelvede: Planlagde sin begravelse

Og tante Mary, 51, der selv er født i Australien, har sørget for, at hendes 24-årige nevø er forberedt på nogle af alle de farer, som er på kontinentet.

Hun har sendt ham en lang liste over ting. Både noget han bør opleve, men også noget han virkelig skal undgå.

LÆS OGSÅ: Efter 'Landmand søger kærlighed': Er flyttet sammen med ny kæreste

– Hun har givet mig mange gode anbefalinger og introduceret mig til sine venner og familie, fortæller han til magasinet 9Honey.

Mary har givet ham en ”overlevelsesguide”, fordi der er så rigt et dyreliv. Blandt andet skal han ryste sine sko, inden han tager dem på, så der ikke er slanger eller kryb i dem, og altid tage solcreme på.

Ifølge grev Nikolai har kronprinsesse Mary givet sin store kærlighed til sit fødeland videre til sine børn.

LÆS OGSÅ: Niels Erik afslører: Kyssede bag kameraet

– Hun har tilpasset sig Danmark og det danske, men man kan sagtens se, at hun elsker Australien. Jeg vil ikke lægge ord i munden på hende, men hun vender jævnligt tilbage, og jeg tror, hun nyder det. Jeg kan også mærke forbindelsen hos mine fætre og kusiner, som er danske, men som også har den australske forbindelse.

Til 9Honey fortæller den unge greve også, at han har planer om at besøge kronprinsesse Marys familie på Tasmanien, men også farmen i Wagga Wagga, hvor hans far, prins Joachim, arbejdede i fem måneder i 1987.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Maria giver status på mandens ulykke