’Sommerdrømme’-Maria i smertehelvede: Planlagde sin begravelse

Maria har fået foretaget en stor og længe ventet operation.

Sidste onsdag var det den store operationsdag for tidligere 'Sommerdrømme'-deltager Maria Brown.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Vild ændring i 'Robinson'

I tolv år har hun døjet med gennemgribende smerter, der har udviklet sig til to diskusprolapser i ryggen. På Instagram fortæller hun, hvor bange hun var forud for operationen, men hun er ikke i tvivl om, at det var nødvendigt at få den.

LÆS OGSÅ: Efter nyt look: Sønnen ville ikke med hjem

- Shit... Jeg var bange. Jeg havde faktisk planlagt min begravelse og fortalt Martin (hendes mand, red.) alle mine koder til MitID, banken og hvad der ellers findes. Hold kæft, jeg var bange, men det var enten det (operationen, red.) eller en kugle for panden.

Operationen gik godt

Heldigvis er operationen gået lige efter planen, og Maria kan ånde lettet op.

- Nu skal jeg bare komme mig. Det er ikke til at holde ud at ligge her og vente på at blive rask, men jeg er så taknemmelig for at have fået fjernet smerten i ryggen og benet. Martin hjælper mig så meget, og jeg havde ikke turdet at gøre det uden ham, fortæller Maria til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Snart far til to: 'Robinson'-stjerne afslører kønnet

Smertehelvede under 'Sommerdrømme'

I forrige sæson af 'Sommerdrømme' på TV 2 adskilte Maria og Martins indretningsstil sig fra de øvrige deltagere, da de omfavnede den amerikanske 50'er-dinerstil og indrettede deres sommerhus efter det.

Men under optagelserne til programmet, afslørede Maria, at rygsmerterne også påvirkede hende:

LÆS OGSÅ: Ærlig Sofie Gråbøl: Jeg var røvirriterende

- Der var ingen, der vidste det under 'Sommerdrømme'. Jeg lavede øvelser på betongulvet fra day one, fordi jeg havde så ondt, men jeg ville gennemføre det, fortalte hun dengang og tilføjede:

- Jeg prøvede ikke at lade det hæmme vores præstation, men jeg kan ikke lade være med at tænke, om jeg kunne have ydet mere, hvis jeg ikke havde ondt. Stilen havde været 100 % den samme 50’er amerikanske diner stil, så vi havde nok ikke vundet uanset hvad.

LÆS OGSÅ: Kirsten Lehfeldt og Niels Hausgaard: Støtter hinanden

Interview med Maria og Martin fra 'Sommerdrømme'.
Interview med Maria og Martin fra "Sommerdrømme".