Niels Erik afslører: Kyssede bag kameraet

Man tror som seer, det er det første kys, men i virkeligheden har de kysset længe inden.

Niels Erik Wegger vælger i aftenens afsnit Christina til romantisk weekend. Det har længe ligget i kortene hos landmanden, at det var den fodboldinteresserede pige, han ville stå med til slut.

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst' er tilbage: Se deltagerne her

- Det vidste jeg ret hurtigt. Det var på vores sheltertur, men det var til grillaftenen, jeg fik det bekræftet, fortæller Niels Erik til HER&NU og indrømmer, at han aftenen efter grillaftenen kom endnu tættere på Christina.

- Vi kyssede vi jo faktisk om aftenen der til gillaftenen, men der var kameraet slukket. Produktionen havde lige nået at sætte sig ud i bilen og så det gennem køkkenvinduet, fortæller Niels Erik glad.

På tv ser det ud til, at det første kys kommer i aftenens afsnit, men sådan forholder det sig altså slet ikke. Derfor var der heller ingen tvivl hos Niels Erik om, hvem der skulle med på romantisk weekend.

LÆS OGSÅ: Efter nyt look: Sønnen ville ikke med hjem

Overraskende spørgsmål

Da Niels Erik spørger Christina, om hun vil med på romantisk weekend, bliver det med fuld overlæg af et bord, der bliver kastet væk og et spørgsmål om, hvad hun vil sige til at blive gift.

LÆS OGSÅ: Bjørli fra ‘Forræder’ ramt af blodprop i hjernen

- Det er så typisk mig. Det er sådan et øjebliksbillede, hvor man tænker, det det kunne være sjovt at gøre det, og det kunne være en god idé. Det er også derfor, jeg faktisk ikke har set hele det afsnit, for det er tåkrummende, griner Niels Erik, der havde planlagt hele scenen med produktionen.

- Jeg kan godt lide at bringe folk i sådanne situationer, hvor de er nødt til at reagere spontant og ærligt, fortæller Niels Erik, der mener, at Christina reagerede præcis, som han havde håbet.

LÆS OGSÅ: Winnie ramt af sjælden kræftform: Jeg er pissebange