Efter lang kamp: Her er Amalies nye liv

Amalie Szigethy har taget en pause, men nu er hun tilbage.

Amalie Szigethy valgte tilbage i maj at trække stikket fra sociale medier og fokusere på sit liv udenfor skærmen, men nu er hun tilbage.

LÆS OGSÅ: Smider bombe: Endnu en løve stopper

- Wow - det her er vildt for mig - at trykke på knappen og aktivere min profil igen eller ikke helt, for jeg afventer stadigvæk, at Instagram aktiverer min gamle profil igen, men i mellem tiden er jeg her, og jeg håber, I vil følge med, skriver Amalie i et nyt opslag.

Amalie har altså åbnet en helt ny profil, men kæmper stadig for at åbne sin gamle Instagram.

- Jeg har jo godt vidst, det skulle ske, og at det kun var en pause, men hvor har det været godt for mig. Jeg glæder mig dog også til at komme tilbage og føler mig fuldstændig klar. Jeg har været på en ‘rejse’ de sidste 4 måneder. Jeg har blandt andet brugt tiden på at reflektere og ikke mindst mærke mig selv. Jeg har ‘været på’ i 15 år, så det var tiltrængt med en pause. Det har været så fantastisk og har styrket mig på alle måder. Det har været sundt ikke hele tiden, at ikke være afhængig af sin mobiltelefon, ikke være stresset over små ting, skriver Amalie fortsat.

LÆS OGSÅ: Efter 'Forræder': Sådan er Julia Sofia og Sarahs forhold i dag

Ifølge Amalie har hun i stedet fokuseret på det, som betyder allermest - nemlig hendes familie.

- Det vil jeg fortsat gøre, og jeg vil finde en sundere måde at navigere i de sociale medier på. Denne pause har været en øjenåbner for mig, og på et tidspunkt vil jeg rigtig gerne fortælle mere omkring det. Lige nu vil jeg bare glæde mig til at være tilbage og se, hvad der sker, slutter hun.

Amalie har i skrivende stund 181 følgere, men mon ikke det tal hurtigt kommer op.