Efter 'Forræder': Sådan er Julia Sofia og Sarahs forhold i dag

De to veninder forsøgte at skille spillet fra de personlige relationer, men det var lettere sagt end gjort.

Som en moderne Judas lavede bokseren Sarah Mahfoud kaffeaftaler med Julie Sofia om dagen, hvorefter hun forrådte veninden og resten af de loyale om natten i 'Forræder'.

LÆS OGSÅ: Havde Johannes Nymark en fordel i 'Forræder'?

Hun spillede dobbeltspil til perfektion - hvilket programmet handlede om - men til trods for det, kunne Sarah Mahfoud ikke ungå at sidde tilbage med en dårlig smag i munden, da hendes sande jeg blev afslørert i slutningen af programmet.

Det fortæller Bokseren i et stort interview med TV 2.

- Jeg havde løjet Julia Sofia lige op i ansigtet. Og jeg fik det oprigtigt dårligt, for jeg kunne se, at hun blev så påvirket af det.

Undskyld

Da Sarah Mahfoud fik udleveret sin telefon af produktionen, sendte hun derfor straks en SMS til veninden.

"Undskyld! Ring lige, når du kan. Jeg håber ikke, du hader mig", skrev hun til Julia Sofia.

LÆS OGSÅ: Lise Rønne afslører: Dét skete bag kameraet i 'Forræder'

Den 25-årige influencer ringede dog først dagen efter. Hun var nemlig oprevet i øjeblikket, men det lavede en god nattesøvn om på.

- Vi fik snakket længe, og der fandt jeg jo så ud af, at hun ikke havde været forræder hele vejen igennem. Alt sådan noget anede jeg jo ikke. Man har ikke nogen chance for at tale sammen bagefter, så jeg vidste jo slet ikke, hvad situationen var, og hvordan det hele hang sammen, fortæller Julia Sofia Aastrup.

LÆS OGSÅ: Janni forklarer: Derfor har Karsten sat huset til salg

Julia Sofia slår yderligere fast i interviewet med TV 2, at der i dag ikke er nogen 'bad feelings' mellem hende og Sarah Mahfoud. Tværtimod har de planer om en dobbeltdate på en skydebane i fremtiden.

Se eller gense hele første sæson af 'Forræder' på TV 2 Play.