Havde Johannes Nymark en fordel i 'Forræder'?

Alle kneb gælder i TV 2-programmet.

Johannes Nymark havde fra start gjort det klart, at han gerne ville påtage sig rollen som forræder i TV 2-programmet af samme navn.

Men sådan skulle det altså ikke gå fra første færd. Han måtte igennem dagevis som loyal, før han i nattens mulm og mørke blev fristet af forræderne, som programmet lakkede mod enden.

LÆS OGSÅ: Derfor er Natascha Linea tilbage i Danmark

Noget, der skulle vise sig at passe ham ganske fint, fortæller Johannes til HER&NU/Realityportalen,

- Det var forrædderrollen, jeg havde troet, var den sjoveste position i spillet - men så blev jeg jo så loyal, og så viste det sig jo også, at det var et sjovt detektivarbejde at skulle lave der, fortæller han og tilføjer:

- Men jeg er rigtig glad for, jeg fik muligheden for at prøve begge sider af spillet.

Johannes, der som bekendt er skuespiller og har medvirket i både spillefilm og store teaterforstillinger, har da også kunnet trække på sit fag i rollen som forræder.

Baggrund var en fordel

I hvert fald kan han selv se flere tidspunkter, hvor han kunne drage fordel af skuespillerevnerne.

- For eksempel i de der 'om det runde bord'-situationer, eller hvis man lige blev taget i en snak i en af bilerne, hvor jeg lynhurtigt var nødt til at improvisere en eller anden historie, fortæller han og fortsætter:

- Men vi var jo i gang i så mange timer, så jeg kunne ikke bruge det hele tiden. Det var for meget. Så ville jeg være blevet skør. Men helt klart har der været nogle episoder, hvor det må have været en fordel for mig. Det tror jeg da.