Forrådte sin medforræder: Det var min strategi

OBS: Artiklen indeholder spoilers fra finaleafsnittet af 'Forræder'.

Efter otte uger med mord, udfordringer og tankespil i bedste sendetid er 'Forræder' nu afsluttet.

Tilbage som vinder står den senest tilkomne forræder, skuespiller Johannes Nymark, som nu får æren af at donere de 54 indsamlede sølvbarrer, til en værdi af 162.000 kroner, til et velgørende formål.

LÆS OGSÅ: ’Sommerdrømme’-Maria i smertehelvede: Planlagde sin begravelse

Selvom der de forgangne uger har været meget fokus på, hvor hårdt et spil 'Forræder' er, så er vinderens oplevelse med deltagelsen overvejende positiv. Mest af alt har han haft det sjovt.

At han var nødsaget til at give sin medforræder, bokser Sarah Mahfoud, dødsstødet i finalen - først ved at stemme for at fortsætter spillet og dernæst ved at udnævne hende som forræder - har han da heller ingen betænkeligheder omkring.

- Det var fint. Det var det, spillet gik ud på, og det var den måde, jeg kunne se, at vi kunne afslutte spillet, hvor jeg kunne være vinderen. Jeg følte mig ret overbevist om, at Bjørli ville holde fast i at stemme på Sarah, så det var ligesom min måde at få det sluttet på, forklarer Johannes til HER&NU/Realityportalen.

Makkerparret havde ikke nået at snakke om, hvad de ville gøre, hvis situationen kom til, at de måtte gå mod hinanden, men for Johannes var der altså ingen tvivl.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-Niels Erik afslører: Kyssede bag kameraet

- Vi spillede meget på samme måde, og som Sarah også siger i programmet, havde hun gjort præcis det samme, fortæller han og tilføjer:

- Det, der var vigtigst i spillet, var jo, at man selv vandt. Det havde også været fint at være to vindere, men det var min strategi at køre det fuldstændig efter at ville vinde det spil og ikke være bange for, at nogen blev kede af det.