IKKE SET PÅ TV: Måtte overnatte med fremmed mand før holdskifte

Af den simple årsag, at klokken var blevet for mange, måtte produktionen finde en alternativ løsning til Lotte, før hun kunne skifte hold.

Det blev som bekendt Lotte, der - med alle stemmer på sig - trak det korteste strå ved året første ø-råd i 'Robinson Ekspeditonen'.

LÆS OGSÅ: Et år efter bryllup: Reality-deltager skilt

Heldigvis var det dog ikke ensbetydende med en returbillet til Danmark, som det frygtede ø-råds yderste konsekvens. I stedet skulle hun altså skifte hold.

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst' er tilbage: Se deltagerne her

Det er dog først i aftenens afsnit, at man ser Lotte ankomme til Nord-øen. Ved højlys dag, vel at mærke.

Men Lotte fik altså ikke lov at få en sidste nat med sine - nu tidligere - holdkammerater på Syd, fortæller hun til HER&NU/Realityportalen.

I stedet blev hun med egne ord indlogeret 'in the middle of nowhere' side om side med en helt og aldeles fremmed mand.

- Manden, jeg sov med, var medic - jeg havde ikke mødt ham før. Han var rigtig, rigtig sød, og jeg var tryg ved situationen, det var slet ikke det, fortæller Lotte og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Efter sygemelding: Ruben Søltoft deler stor nyhed

- Det var bare supermærkeligt at ligge ved siden af en, du aldrig nogensinde har sagt hej til. Men det gik rigtig, rigtig fint.

Søvnproblemer

Det blev dog ikke til meget søvn for den 44-årige 'Robinson'-deltager.

LÆS OGSÅ: Bjørli fra ‘Forræder’ ramt af blodprop i hjernen

- Vi sov på en træplade ude i junglen, og der var jo dyr over det hele og aber - alt det der, som der selvfølgelig også var på øerne, men det var en anden måde, fordi du ikke var sammen med dit hold, så det var svært at sove, forklarer hun.

Malaysias livlige dyreliv var dog ikke det eneste, der holdt Lotte vågen. Også hendes sovemakker endte med at volde hendes nattesøvn problemer.

LÆS OGSÅ: Snart far til to: 'Robinson'-stjerne afslører kønnet

- Han snorkede helt ekstremt meget. Og jeg syntes ikke rigtigt, jeg kunne prikke til ham, men jeg prøvede at klappe i hænderne, så der kom en høj lyd - det opdagede han ikke, fortæller Lotte med et grin og fortsætter:

- Han sov bare igennem alt, så det var ikke meget, jeg fik sovet.