Christina Lykke fra ‘Min fede træner’. (Foto: Privat)
Christina Lykke fra ‘Min fede træner’. (Foto: Privat)

Et år efter bryllup: Reality-deltager skilt

Kærligheden brast for parret, som blev gift sidste år.

Christina Lykke blev kendt, da hun deltog i 'Min fede træner', hvor hun dannede makkerpar med Mascha Vang. Efterfølgende har man kunnet følge Christinas liv på Instagram, hvor der er sket en del, siden hun for fem år siden fik en gastric sleeve operation og tabte sig 46 kilo.

LÆS OGSÅ: Christiane chokeret over graviditet: Ikke planlagt

Artiklen fortsætter efter videoen fra Mascha Vangs bryllup.

Et halvt år efter mødte hun Søren, som hun fik to børn og blev gift med. Men mindre end et år efter, de to blev gift i september sidste år, har de nu kastet håndklædet i ringen. Det afslører Christina på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Forræder’-stjerne ramt af blodprop i hjernen

- Kærligheden kan slutte, også for mor og far. Søren og jeg er blevet skilt efter et ganske kort ægteskab. Vi har på 4,5 år skabt mange ting sammen, men må sande at manglende kommunikation og forskellighed alligevel overskygger drømmene, skriver hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Jeppe Risager chokerer: Forlader Danmark

- Nu skal vi lære at skabe et nyt liv og hverdag hver især, men med tæt samarbejde omkring vores piger, som kommer i første række. Vi ønsker at offentliggøre det nu for ikke at holde hemmeligheder for vores omgangskreds. Det er en hård proces, som vi nu skal igennem, som med garanti kan mærkes på os alle - men det er den helt rigtige beslutning.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: 'Robinson'-stjerne måtte overnatte med fremmed mand

Se hele opslaget herunder:

Se hele opslaget herunder: