WOW: Realitybabe har smidt 45 kilo og fundet kærligheden

'Min fede træner'-baben har scoret sig både drømmevægten og drømmefyren.

For to år siden kunne Danmark følge med i Christina Lykkes kamp mod vægten i programmet ’Min fede træner’, hvor bloggeren Mascha Vang var hendes mentor, som selv tog 10 kilo på op til programmet for at kunne tabe sig sammen med sin overvægtige makker.

Christina Lykke har tabt sig 44 kilo siden dengang, hun var tungest (Foto: Privat).
Christina Lykke har tabt sig 44 kilo siden dengang, hun var tungest (Foto: Privat).

Christina tabte 12,5 kilo i forbindelse med programmet, men et år efter resulterede et sygdomsforløb i, at hun tog 30 kilo på igen. Siden har en fedmeoperation i Tyrkiet sat gang i vægttabet, og i dag er Christina Lykke nede på sin drømmevægt på 65 kilo efter at have haft en kampvægt på 110 kilo.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift

Og som de kloge hoveder siger, så skal man huske at elske sig selv, før man kan elske andre. Måske netop derfor har lykken tilsmilet 27-årige Christina Lykke, der har scoret sig kæresten Søren.

- Man kan sige, at tingene flasker sig for mig for tiden. Jeg lever i en boble af ren lykkerus og oprigtig glæde. Jeg har ramt mit vægttabsmål, og jeg har det fantastisk i min krop og i mit sind, og ydermere har jeg fået mig den skønneste kæreste. Han hedder Søren, og vi mødte hinanden igennem Tinder-appen, fortæller en forelsket Christina til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Så meget tabte Mascha sig i ‘Min fede træner’

Artiklen fortsætter efter 'De unge mødre'-klippet, hvor Heidi slår en skid under Nadia Shilas vielse

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Kæresten Søren er 28 år, og så er han uddannet anlægsgartner, men arbejder til daglig som bygningsstruktør.

Christina Lykke er smaskforelsket i sin nye kæreste Søren (Foto: Privat).
Christina Lykke er smaskforelsket i sin nye kæreste Søren (Foto: Privat).

Christina fortæller, at hun ellers ikke har haft det store held på Tinder, men lige med Søren ramte hun altså helt plet. For allerede efter tre dates har de to været uadskillelige og delt alle følgende nætter sammen.

LÆS OGSÅ: Realitypar flytter sammen for at redde forholdet

- Jeg er så smask forelsket over hans betænksomhed og hans forståelse for mig og mit liv, at jeg svæver på en lyserød sky. Dagene flyver afsted i hans nærvær, og jeg er fuldstændig pjattet med det og den følelse, det giver mig i kroppen, lyder Christinas søde ord om kæresten.

Nogle vil måske mene, at det er gået lige lovligt stærkt med det nye forhold, men det giver Christina ikke meget for, for hun er lykkelig.

- Den ene date tog den anden, og det hele føltes bare helt rigtigt. Vi er samme sted i livet og vil gerne de samme ting, så hvorfor ikke kaste sig ud i det og bare nyde livet og nyforelskelsen, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor tager jeg ham tilbage

Herunder kan du se opslaget, der offentliggjorde forholdetLÆS OGSÅ: Mai Manniche forsøger IGEN at sælge Geggos ring

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende