Reality-deltager venter sit andet barn

Christina niver sig selv i armen over at have fået den familie, hun altid har drømt om.

Christina Lykke fra TV3-programmet ‘Min fede træner’ blev mor for første gang i maj 2020 til sin datter Filippa, men allerede igen tilsmiler lykken den lille familie, der til marts 2020 bliver en familie på fire.

- Lige nu står dagligdagen på to fuldtidsjobs, rækkehus, hundehvalp, en datter på 16 måneder og en graviditet i første trimester. Behøver jeg at sige at jeg er træt, fortæller Christina til Realityportalen og uddyber:

- Vi er enormt privilegerede og heldige, og vi er glade. Det er ønsket og planlagt, selvom ingen af os havde set den komme, at der skulle være to streger på staven efter tre ugers forsøg. Når jeg føder er vores datter end ikke fyldt 2 år, så vi får hænderne fulde, fortæller den vordende mor, der dermed kan se frem til en ny tilværelse som mor til to blebørn, men det passer hende godt.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe skænderi: Sådan er Gunnvør og Jannis forhold i dag

Skuespiller-parret Simon og Anna venter deres første ban. Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: Efter trist besked: Tina Lunds forældre opløst i tårer

- De to kommer til at få så meget glæde ud af hinanden. Derudover tror jeg også, at det er rart at få nummer to, imens første barn stadig er så lille, så natteopvågninger, tandfrembrud, bleer osv. stadig er en del af hverdagen. Jeg tror, at det er hårdere, når man er kommet over den fase, og skulle til at starte forfra, fortæller Christina.

Christinas datter Filippa er stadig så lille, at hun ikke forstår, hun skal være storesøster.

- Vi fortæller dagligt Filippa om babyen inde i maven, men hun forstår det jo slet ikke endnu, og jeg kan da godt mærke, at maven får lidt flere knubs end under første graviditet, da vores datter gerne vil kravle og møfle og op at hænge på mig. Men jeg forsøger at passe så meget på som muligt. Men det er naturligvis svært at forklarer en halvanden årig. Derudover har vi en kvik lille Golden Retriever hvalp på 8 måneder, som også får sine lege-flip og altså gerne vil ligge direkte på maven, griner Christina.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager i jubel: Jeg skal giftes

Drømmen

Christina ved godt, at hun og hendes mand har sat sig i en situation som for mange kan virke uoverskuelig.

- Vi har også dage, hvor vi skal trække vejret ekstra tungt, men det hele er jo lykkelige og glædelige omstændigheder, så vi fokuserer på det gode, og så tager vi det hårde som det er og kommer. Jeg er naturligvis træt her i starten, og jeg har været enormt plaget af opkast og kvalme, som heldigvis er ved at aftage sig en smule. Heldigvis er far og jeg et godt makkerpar, som er gode til at give hinanden plads i hverdagen. Vi deles om hentning, putning, bad og andet praktisk, siger Christina, der er meget taknemlig.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet'-stjerne trækker sig

- Jeg har fået det liv og den familie, som jeg altid drømte om. Sommetider må jeg stadig knibe mig i armen, for tingene er gået rigtig stærkt, så det kan være svært selv for os at følge med, så vi føler os meget heldige og glæder os til marts, slutter hun.

Christina og hendes mand kender endnu ikke kønnet, men de ønsker at vide det om to uger, når Christina er i uge 14, og de selv kan købe en kønsscanning.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne besøger sædbank: Vil hjælpe barnløse

Da Christina i 2017 var med i 'Min fede træner', var det med iværksætter Mascha Vang som mentor. Selv havde Mascha taget 10 kilo på op til programmet, som hun skulle tabe sammen med Christina. Siden har Christina gennemgået en kæmpe forvandling og har nu i alt smidt mere end 40 kilo.

Christina Lykke har tabt sig 44 kilo siden dengang, hun var tungest (Foto: Privat).
Christina Lykke har tabt sig 44 kilo siden dengang, hun var tungest (Foto: Privat).