Mascha Vang fik taget afsked: Vi ses igen

Mascha Vang fik lov at sige et sidste farvel til sin veninde, inden hun sov stille ind.

Mascha Vang har ligesom flere andre delt sin sorg over tabet af Anne Bach, som er sovet stille ind efter et længe kræftforløb. 41-årige Mascha Vang havde Anne Bech som personlig træner i mange år, og de to fik et unikt venskab.

- Anne. Skønne, dejlige, søde, sjove, kommanderende dame, hvor vil jeg savne dig. Det er så ubegribeligt og uretfærdigt, at du skulle forladt denne verden og dine dejlige børn alt, alt for tidligt, sådan starter Mascha Vang et længere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa i stor sorg

Mascha Vang nåede at sige farvel til sin veninde, inden hun tog bort omgivet af sin familie.

- Vi elsker også dig og fik sagt godt farvel. Som man nu kan. Eller, vi ses igen. Det var intenst og intimt, noget jeg aldrig vil glemme. Tak for dit venskab, for at du var der for mig, når jeg havde brug for det, også selvom jeg drev dig til vanvid med at hælde Baileys i min kaffe og stod op om natten og tømte et glas peanutbutter midt i en af vores træningsperioder, skriver Mascha fortsat.

LÆS OGSÅ: Christiane opløst i tårer: Sorgen sidder som en knude i maven

Anne Bech blev 42 år, hun vil blive husket som Danmarks fitness dronning, forfatter og foredragsholder, men for venner og familie er hun meget mere end det, og hendes smil vil for altid have plantet sig i alles hukommelse.

Siden 2019 brugte Anne det meste af sin energi på at kæmpe mod den binyrekræft, som hun fik konstateret i februar 2019.

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: Der er ikke en plan B