Frederik Fetterlein fylder 50 år: Panikalderen kommer

Frederik Fetterlein er ikke glad for at fylde 50 år, men han har taget alderen til sig og har fundet ro i livet.

Frederik Fetterlein fylder i dag rundt, og selvom han ikke identificerer sig selv med en på 50 år, så har hans liv alligevel ændret sig markant de seneste år.

- Jeg ville da hellere blive 48, det er ret vildt at blive 50. Jeg har masser af venner på 50 år, og ikke for at snakke dårligt om dem, men de lever en helt anden livsstil end mig. De kommer hjem, de dyrker ikke sport, de sidder på kontoret, har fået stor mave, langt skæg, dårlig hud og tyndt hår. Det kunne jeg ikke tænke mig lige nu, men det sker vel. Jeg kan jo ikke blive ved med at holde mig så ung, som jeg selv synes, at jeg holder mig, griner Fetterlein, der ikke er bleg for at indrømme, at han tager botox, når det er nødvendigt.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein forlovet i fem år: Derfor skal jeg ikke giftes og have børn lige nu

- Min far er 83 år, og han svømmer og dykker, så jeg har nogle fornuftige gener, men jeg lever også sundt og træner meget. Panikalderen kommer, og jeg ved godt, at hvis jeg ikke passer på nu, så går det galt. Jeg kan ikke længere spille fandango og spise kage og komme sent hjem og drikke vin hele tiden, for så sætter det sig. Jeg lever meget mere sundt nu, end da jeg spillede tennis. Og havde jeg bare haft den seriøsitet omkring mig selv, som jeg har nu, da jeg spillede tennis, så var jeg blevet klart bedre, fortæller Fetterlein, der nåede at blive nummer 75 i verden som professionel tennisspiller.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus springer ud i sommeren: Vild i varmen

Hjemme hos Frederik Fetterlein, der fylder 50 år. (Foto: Michael Stub)
Hjemme hos Frederik Fetterlein, der fylder 50 år. (Foto: Michael Stub)

Er blevet bedre til at sige nej

Frederik Fetterlein har levet et liv i overhalingsbanen, men med alderen er der også faldet mere ro på, og han har lært at finde balance i sit eget liv.

- Jeg vil ikke sige ja til tusind ting, som jeg gjorde i gamle dage. Der sagde jeg ja til alt, men til sidst så havde jeg lovet alle et eller andet, som jeg ikke kunne overholde. Så hvor jeg troede, at jeg gjorde folk glade ved at sige ja, så endte jeg ved at skuffe dem. Der har jeg fundet ud af, at det er bedre at sige nej og kun sige ja til de ting, som jeg kan holde, fortæller Fetterlein, der i dag prioriterer sønnerne Sean, 12, og Tobias, 19, højere end noget andet.

LÆS OGSÅ: Lene Beiers mand i stor redningsaktion på havet: Det hele var kaos

- Jeg tager ud og ser Sean spille fodbold og vi laver ting sammen, som man normalt ikke kan lave med sine børn med et 9-17 job. Jeg ser Tobias ofte, og jeg har fået det til at hænge godt sammen. Jeg kunne godt sige ja til flere jobs og få flere penge om måneden, men jeg går ikke længere ud og bruger 10.000 kroner på en natklub, og hvis jeg ser en jakke til 5.000 kroner, så køber jeg den ikke bare lige. Jeg handler i Netto og gør alle de ting, som almindelige mennesker gør, fortæller Fetterlein, der også har modnet sig i forhold til forholdet til sin yngste søn Seans mor, Saszeline Sørensen.

Frederik Fetterlein arbejder i dag fuldtids som tennistræner for Julie på 19 år, der er et stort up coming tennistalent i Danmark. Derudover tjener Fetterlein penge ved at lave reklame. (Foto: Michael Stub)
Frederik Fetterlein arbejder i dag fuldtids som tennistræner for Julie på 19 år, der er et stort up coming tennistalent i Danmark. Derudover tjener Fetterlein penge ved at lave reklame. (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: Janni overrasket i Frankrig: Barnebarn født før termin

- Vi er blevet voksne, og vi har ikke de konflikter, som vi havde i gamle dage. Vi har fundet en god balance med, hvordan vi lever og er tit sammen og spiser sammen. De sidste tre-fire år er det blevet rigtig godt mellem os, og vi er sindssygt gode venner, fortæller Fetterlein, der ser tilbage på et spændende liv, men et liv, hvor der er faldet mere ro på.

- Jeg er begyndt at nyde livet - at kigge ud over vandet med en kop kaffe. Jeg har altid drømt om at blive milliardær, men når jeg tænker tilbage, så er jeg jo lige så lykkelig uden alle de materielle ting. Jeg har bare altid gerne ville have mere og mere, men sådan er det ikke længere, nu har jeg balance. Jeg er blevet god til at acceptere, hvad jeg har og sætte pris på det i stedet for at stræbe højere. Jeg har sat mig tilfreds med livet, og jeg har ro i sindet.

LÆS OGSÅ: Amalie flyver til Spanien: Chokeret over lufthavnsforhold