Kira Eggers åbner op: Alt føltes som en kamp

Forløbet med 'Min fede træner' var ikke altid lige sjovt for Kira Eggers, som gik all in på at forøge sin vægt.

Kira Eggers gik all-in, da hun tog 17,4 kilo på i TV3-programmet 'Min fede træner', og det var ikke altid lige nemt for den normalt veltrænede Kira, som i mange år har levet af sin krop - først som nøgenmodel og nu som personlig træner og kostvejleder. Det fortæller Kira i et Instagramopslag.

- Under forløbet på de tre måneder, jeg skulle tage på, måtte jeg ikke træne eller røre mig. Jeg har aldrig haft det så elendigt. Jeg var øm, udmattet, havde ondt i knæ og ryg/lænd. Alt føltes som en kamp, skriver hun i opslaget.

LÆS OGSÅ: CHOK: Dansk reality-par går fra hinanden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: CHOK: Kira Eggers voldsomt forbrændt

I dag er Kira tilbage på sin normalvægt, men det betyder ikke, at hun er tilfreds - endnu.

- Jeg var tilbage på min normalvægt ti uger efter, men min normalvægt er ikke den vægt, jeg gerne vil have. De to-tre kilo, jeg gerne vil af med, dem kæmper jeg med, men det tror jeg, at mange kan nikke genkendende til, fortæller Kira til Realityportalen.

I dag kæmper Kira for at motivere og inspirere andre til at blive den bedste udgave af dem selv med sit fitnesskoncept goodfitness.dk.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Du kan herunder se Instagram-opslaget, hvor Kira har delt billeder af, hvordan hun så ud under 'Min fede træner', og hvordan hun ser ud nu.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor stopper i ‘De unge mødre’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par jubler: Vi skal være forældre!

LÆS OGSÅ: Iskold luft mellem ‘Paradise’-Nadja og Tine