Et før/efter-billede af Henrik, som nu har smidt omkring 40 kilo (Foto: Privat)
Et før/efter-billede af Henrik, som nu har smidt omkring 40 kilo (Foto: Privat)

Husker du Henrik fra 'Min fede træner'? Her er han i dag

Henrik tabte 20 kilo under 'Min fede træner', og han er fortsat sit vægttab efter optagelserne.

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at Kira Eggers vendte op og ned på tingene hjemme hos Henrik Heidelbach under tv-programmet 'Min fede træner'. På daværende tidspunkt tabte Henrik sig hele 20 kilo, og han er fortsat sit vægttab, fortalte han til Realityportalen tilbage i marts.

LÆS OGSÅ: Sådan går det deltagerne fra ‘Min fede træner’ i dag

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Geggo og Cengiz

- Det går stille og roligt. Jeg bliver jo ved med at tabe mig. Jeg har efterhånden tabt mig 40 kilo i alt, sagde Henrik dengang til Realityportalen og fortalte videre:

- Jeg synes egentligt ikke, at det har været svært at holde fast efter programmet. Jeg snakker jo stadigvæk med Kira konstant og hele tiden. Hun er en kæmpe hjælp. Jeg spiser sundt og træner regelmæssigt. Engang imellem træner jeg så også med Kira. Så danser jeg rigtig, rigtig meget zumba. Jeg er blevet rigtigt bidt af det, og hvis jeg kan komme afsted med det, så danser jeg tre gange om ugen.

Men rigtig meget tyder på, at Henrik langt fra er færdig med sit vægttab.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Kira Eggers arrangerer zumba-event

Netop zumba, som Henrik har kastet sin kærlighed over, er omdrejningspunktet for et event, Kira Eggers har stablet på benene med dét formål, at Henrik skal smide de sidste 20 kilo - men ikke alene.

- Hjælp Henrik med at tabe sig og nå sin drøm: Kom og dans med os. Henrik elsker zumba, og vi ved, at han kan smide de sidste kilo sammen med en masse glade og motiverede zumba-dansere, skriver Kira på eventet, der har fået navnet 'Vi elsker zumba', og som løber af stablen i Virumhallerne den 1. september.

Kira og Henrik vil være tilstede, og derudover vil Audrey Castaneda samt Morten "Manse" Kristensen være at finde til eventet, som koster 200 kroner.

Overskuddet fra billetsalget går til BørneTelefonen, og du kan læse meget mere om 'Vi elsker zumba'-eventet samt købe billetter lige her. Øverst i galleriet kan du se et billede af, hvordan Henrik ser ud den dag i dag.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne fundet død

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen