Hentet med udrykning: Paradiso hasteindlagt

Natten bød ikke på meget søvn for 'Paradise Hotel'-stjernen.

Natten til søndag blev en dramatisk en af slagsen for Patrick Weber, der nåede hele vejen til finalen i sæson 17 af 'Paradise Hotel'.

Her måtte han nemlig hentes af en ambulance, da han, efter at have fået fjernet sine mandler i fredags, blødte fra såret i halsen.

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner har brug for hjælp

- Det begyndte at bløde ret meget. Jeg blev hentet med udrykning ved 4-tiden og blødningen blev stoppet på hospitalet omkring klokken 6, fortæller Patrick til Realityportalen.

Den tidligere paradise kan da også berette om, at han i nattens mulm og mørke blev passet godt på af hospitalets ansatte.

- De tog det meget seriøst, som man skal med blødninger i halsen. Man må ikke synke blodet, da maven ikke kan tåle det, og man derfor kaster op. Det ville ikke være godt, da jeg har to åbne sår i halsen, som kunne blive revet op, forklarer han.

Efter omstændighederne kan Patrick da heldigvis også berette om, at han har det okay.

LÆS OGSÅ: Paradiso deler stor nyhed

- Jeg er bare træt efter man lige får et chok. Nu skal jeg bare indhente den søvn, jeg ikke fik i nat, og forhåbentlig får halsen det bedre, lyder det fra hospitalssengen, hvor han skal være indlagt det næste døgn.