Efter stor konflikt: Louise konfronterer Mathias for åben skærm

Det er en noget alternativ måde, hvorpå Louise har valgt at række ud til sin bror.

Det kom bag på mange, da Mathias Hjort, blandt andet kendt fra 'Paradise Hotel', i foråret kunne fortælle, at han havde 'fået nok' af søsteren Louise, som vandt den første sæson af 'Paradise'.

Dengang forklarede Mathias, at han var skuffet over sin søster, blandt andet fordi han ikke mente, hun havde set programmet 'Good Luck Guys', som han medvirkede i.

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner har brug for hjælp

Efter sigende skulle Louise ikke have spurgt ind til programmet, hvor Mathias følte sig mobbet og meget alene, hvilket skuffede ham - især, fordi han troligt fulgte søsteren på skærmen i 'Paradise'.

- Det gør faktisk også, at jeg til min 30 års den 3. juni ikke har inviteret min søster, selvom vi bliver en 70-80 mennesker, lød det fra Mathias i 'Podcasten MAND'.

Tager bladet fra munden

Modsat sin bror har Louise ikke haft meget at sige til pressen angående kontroversen, men i en ny video på hende og kæresten Sejrs YouTube-kanal får seerne indblik i, hvordan hun rakte ud til sin bror for at få søskendeforholdet på rette køl.

Det var ikke helt, som man ser det oftest. Louise har nemlig valgt at lave en sang til sin bror, med melodien fra hans egen sang 'Sæt dig på mit ansigt', hvor omkvædet i stedet lyder 'Sig det til mit ansigt'.

- Du si'r du baned' vejen, min succes er ikke min egen. Er du seriøst? Stop nu med at være en tøs, lyder det blandt andet i sangen, hvor en anden linje går:

LÆS OGSÅ: Jan Hellesøe afslører: DR-succes vender tilbage

- Knægt, hør nu her, hvad er det der sker? Troede vores forhold var mere værd.

Derfor gjorde hun det

Til Realityportalen sætter Louise flere ord på, hvorfor hun valgte den noget utraditionelle håndsrækning.

- Jeg ville egentlig bare tackle hele den her situation på en anderledes måde, når det nu var blevet en offentlig ting. Og en sang til min lillebror, lavet på hans eget hit, det var åbenbart det jeg endte op med, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Paradiso deler stor nyhed

Heldigvis faldt det da også i god jord hos brormand, der ifølge Louise synes, udgaven er 'mega fed og sjov'.

Slutteligt forsikrer hun da også om, at søskendeparret i dag har det godt.