Geggos grænse overskredet: Filmet på hospitalet

Når man er et offentligt ansigt, skal man stå model til en del. Det kan Geggo skrive under på.

Stephanie Karma Salvarli er vant til at folk genkender hende, når hun går på gaden, og normalt stiller hun gerne op til et selfie og en sludder.

LÆS OGSÅ: To mænd anholdt: Stjal for millionbeløb hos Caroline Fleming

Desværre er det ikke altid, at hun bliver spurgt, før kameraet bliver hevet frem, og en gang gik en fan langt over hendes grænse.

Det fortæller hun i podcasten 'Geggo & Gengiz - Helt Ærligt'.

- Mobber lå indlagt på Rigshospitalet. Hun var meget syg og havde slanger i næsen, men hun ville ned og have noget luft, så vi tog hende med ned foran 7-Eleven. Overfor os ved seven eleven sad der en dame, som havde blitz på sin telefon. Så jeg kunne godt regne ud, at hun sad og filmede os, fortæller Stephanie i podcasten.

Ville beskytte Mobber

I situationen forsøgte 'Familien fra Bryggen'-stjernen at være cool, men det holdt ikke længe.

- Mobber ville ikke have, at offentligheden skulle vide, at hun var syg, og faktisk havde hun heller ikke selv indset det. Så det var en meget sårbar situation, fortæller Stephanie, som i et forsøg på at beskytte sin mormor valgte at skride til handling.

- Jeg startede med at prøve at stille mig foran kameraet, men så rykkede kvinden sig, og så kunne jeg ikke mere. Så jeg vendte mig om og sagde 'Seriøst...Vil du ikke være sød at lade vær med at filme. Det er virkelig malplaceret'.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen i chok: Skrottet af Netflix

Kvinden startede med at benægte filmeriet, men da Stephanie først pointerede den skarpe blitz bag på telefonen, krøb kvinden til korpset.

- Det kan være svært at navigere i at være et kendt ansigt. Jeg synes tit, at jeg finder mig i meget, men lige det her var over grænsen, lyder det i podcasten.

LÆS OGSÅ: Klippet ud af ‘Korpset’: Derfor holdt Mathilde kun 27 timer

Filmen endte med at blive slettet efter konfrontationen.