Mark og Line i 'Gift ved første blik' 2023
Mark og Line i 'Gift ved første blik' 2023

'Gift ved første blik'-Mark trak i land: Fik vildt tilbud

33-årige Mark havde først fortalt til casterne, at han var flytbar til København, men så fik han et vildt tilbud.

Selvom deltagerne bliver matchet op med en komplet fremmed i 'Gift ved første blik', så har deltagerne mulighed for at angive nogle krav til deres kommende match under castingprocessen.

Artiklen fortsætter efter videoen:

For flere af deltagerne havde det en betydning for dem, hvor deres kommende partner er bosiddende, og for 33-årige Mark var det ingen undtagelse.

LÆS OGSÅ: Klippet ud af ‘Korpset’: Derfor holdt Mathilde kun 27 timer

Kranføreren fortalte casterne, at han gerne så, at sin fremtidige hustru var bosiddende i Odense, men at han også var villig til at flytte til hovedstaden, hvis hans match boede der.

Men så skete der noget, der kom som en kæmpe overraskelse for ham.

Marks drømmebolig, som han havde prøvet at købe året forinden, var endelig ledig på markedet.

- På mindre end tre dage havde jeg fået alle papirerne underskrevet, og så havde jeg købt et hus, og så gik jeg til ikke længere at være flytbar til København, fortæller Mark til HER&NU/Realityportalen og uddyber:

LÆS OGSÅ: CHOK! Astrid Olsen afslører utroskab

- På det tidspunkt var jeg ikke hundrede procent sikker på, om jeg skulle være med i programmet. Jeg synes ikke, at jeg skulle lade mit drømmehus blive solgt til anden side, fordi jeg måske skulle være med i et tv-program, siger Mark.

Du kan se, hvordan det går deltagerne i 'Gift ved første blik' hver torsdag på DRTV klokken 6.00 og på DR1 klokken 20.00.