Klippet ud af ‘Korpset’: Derfor holdt Mathilde kun 27 timer

Selvom det på tv lignede, at Mathilde Beuschau gav op i 'Korpset' efter tre mavebøjninger, en nat på sovebriks og en tur i havet , er historien en lidt anden.

23-årige Mathilde Beuschau arbejder til daglig med at få sine klienter til at yde deres optimale, men da hun trådte i deres sted og fik Thomas Rathsack som sin 'personlige træner' i 'korpset', blev hun en af de første til at quitte.

Artiklen fortsætter under videon.

Selvom det kan virke en smule paradoksalt, forklarer den 23-årige tv-kendis til HER&NU, at det langt fra er alt, som man ser på tv:

- Det var meget hårdere, end det man ser på tv, fortæller Mathilde, som kommer med et eksempel:

- Den første øvelse, som vi lavede nede på stranden, tog 3 timer. Vi smadrede allesammen vores knæ på den øvelse. Nogle vendte hjem med hævede knæ og andre blødte, lyder det.

Klippet ud

Udover at den 3 timer lange øvelse blev til 5 minutter på tv, var der også en øvelse, som er blevet klippet helt ud af programmet.

- Der var en øvelse, hvor vi alle skulle hoppe i havnen fra et reb. Den øvelse klarede vi allesammen, og den er desværre blevet klippet ud, fortæller Mathilde Beuschau.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens drøm er gået i vasken

Den unge deltager er dog ikke overrasket over klipningen. Hun har nemlig tidligere lavet tv af flere omgange. Som barn medvirkede hun i 'Årgang 0', og senere vendte hun tilbage til skærmen i 'Boss Ladies'. Derfor har hun en god forståelse for, hvad der virker.

- Produktionen kan jo ikke få det hele med, og det er dårligt tv, hvis alle gennemføre en øvelse uden problemer. Det er kedeligt for seerne. Så jeg kan godt forstå, at de har klippet det ud, men det er da ærgerligt, når man gennemførte.

Blødte igennem

Selvom Mathilde godt ville have haft havne-øvelsen med, er der andet, som hun er glad for, er blevet klippet ud.

- Jeg fik min menstruation den dag, hvor vi startede optagelserne, og jeg blødte igennem flere gange, forklarer hun og tilføjer:

- Livet ramte mig bare i den der periode. Jeg havde det ikke særlig godt. Jeg dealede stadig med mit break-up, og jeg var lige flyttet.

Se 'Korpset' på TV 2 Play allerede nu eller onsdag klokken 20.40 på TV 2 Echo.