Rune Viborgs bud: Derfor quitter flere i ny sæson af 'Korpset'

I år er der en helt bestemt form for øvelse, som får folk til at give op, ifølge Rune Viborg.

Midt i en øvelse i svømmehallen valgte den 25-årige influencer Alexander Clausen i andet afsnit af 'Korpset' at trække sig og aflevere sit nummer.

Dermed blev Alexander den fjerde til at forlade programmet og den tredje til at give op. Det er en ret dårlig statistik, hvis man sammenligner med sidste år, hvor det først var i tredje afsnit, at en aspirant røg ud.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr tager stort skridt med ny kæreste

Ifølge Instruktør Rune Viborg kan seerne dog finde en del af forklaringen i valget af øvelser.

- Vi har en del flere vandøvelser med i år, end vi har haft tidligere, og vi kan se, at det er dem, som spiser folk, lyder det fra Rune.

Uforudsigeligt og mørkt

Som den nye dreng i klassen er Rune Viborg kommet med en maritim baggrund, og det har blandt andet givet anledning til at tænke i nye baner.

- Jeg tror, at der er kommet flere vandøvelser i år, fordi jeg er kommet med i programmet. Jeg har et godt kendskab til vand og havet, og jeg er god til at sætte ord på, hvorfor vand er et spændende element, når man skal selektere og presse folk, fortæller Rune og forklarer:

- Vand er et ret hårdt element. Det kan være mørkt, iskoldt og uforudsigeligt, og folk kan blive bange for at drukne. Derfor er det et godt element at bruge, hvis man vil teste, om folk kan holde hovedet koldt.

LÆS OGSÅ: ’Sommerdrømme’-Maria i smertehelvede: Planlagde sin begravelse

Du kan se andet afsnit af 'Korpset' på TV 2 Play nu eller følge med hver onsdag klokken 20:40 på TV 2 Echo.