Fanget på kamera: Geggo og Cengiz i vildt skænderi

Bølgerne går højt, når tv-parret atter vender retur på skærmen.

Det er bestemt ikke uvant for 'Familien fra Bryggen'-ægteparret Stephanie 'Geggo' Salvarli og Cengiz Mads Salvarli at have et tv-hold i hælene.

LÆS OGSÅ: ’Sommerdrømme’-Maria i smertehelvede: Planlagde sin begravelse

Alligevel er de dog rendt ind i en helt ny situation under tilblivelsen af deres kommende program, som omhandler renoveringen af det hus, de sidste år købte.

LÆS OGSÅ: Valgt fra i 'Landmand søger kærlighed': Jeg blev holdt for nar

Det afslører parret i deres fælles podcast 'Geggo & Cengiz - Helt Ærligt'.

- I det nye program, der har vi jo for første gang haft et vaskeægte skænderi, hvor du blev rasende, lyder det fra Geggo, hvorefter husbonden bekræfter:

LÆS OGSÅ: Derfor er Natascha Linea tilbage i Danmark

- Jeg var fucking sur, og du var også fucking irriterende, faktisk. Det glæder jeg mig til at se, hvordan bliver klippet.

Omdrejningspunktet for skænderiet er efter sigende, at Cengiz har taget sig den frihed at købe en ny hoveddør til familiens villa på Amager - og det falder altså ikke i god jord hos Geggo, der gerne ville have haft medbestemmelse over døren.

LÆS OGSÅ: Christian Arnstedt er ude: Overdrager sin plads

- Det ender med, i det her program, at du bliver rasende, og lægger dig ind i et helt andet rum, fortæller Geggo og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Maria giver status på mandens ulykke

- Det er vi jo ikke vant til. Normalt i 'Familien fra Bryggen' ville vi jo være sådan: "Sluk kameraet, jeg vil ikke have det med, at vi er uvenner".

Hvordan skænderiet vil synes på skærmen, er tv-parret da også spændt på, og de kan i samme ombæring meddele, at de endnu ikke ved, hvornår programmet får premiere, men at det bliver at finde på TV 3 og Viaplay.