'Bachelorette'-fyr tager stort skridt med ny kæreste

Parret er ikke i tvivl om, at det er det rigtige for dem.

Det er ikke mere end et par uger siden, Mads Rommelhoff, som modtog Julie Krieglers allersidste rose i 'Bachelorette', offentliggjorde, at han havde fået en ny kæreste ved navn Olivia, som kommer fra Herning.

LÆS OGSÅ: Fanget på kamera: Geggo og Cengiz i vildt skænderi

Tidligere har han fortalt, at parrets første date varede i tre dage, og der er ingen tvivl om, at han er meget forelsket i sin nye kæreste. Han indrømmer, at det er gået stærkt for parret, som nu er klar til at tage et stort skridt i forholdet.

LÆS OGSÅ: ’Sommerdrømme’-Maria i smertehelvede: Planlagde sin begravelse

- Det er svært at undvære hinanden og have et langdistanceforhold, når vi er smask forelskede. Hvorfor skulle vi pine os selv med det savn til hinanden, når vi bare gerne vil være tæt på hinanden, lyder det fra Mads, som afslører, at Olivia flytter ind hos ham inden året er omme.

- Vi skal jo starte et sted, så hvorfor ikke bare Falster, nu hvor vi har god plads i mit hus, og Olivia er flytbar. Dermed ikke sagt, at jeg ikke vil flytte på sigt, men det første skridt skal jo tages, og nu skal vi bo på falster, indtil vi planlægger skridt nummer to.

Hvad næste skridt er, ved Mads dog ikke endnu.

LÆS OGSÅ: Derfor er Natascha Linea tilbage i Danmark

Intet job på Falster

Selvom Olivia ifølge Mads er flytbar, så har hun ikke fundet et job på Falster, men det tager parret ikke så tungt.

LÆS OGSÅ: Christian Arnstedt er ude: Overdrager sin plads

- Der er masser af jobmuligheder på falster, men vi har endnu ikke fundet det rigtige. Det er meget nyt, og derfor er søgningen på jobskifte ikke helt startet, men vil gøre det meget snart, fastslår Mads.

Se et billede af Mads og Olivia herunder.

Mads fra 'Bachelorette' og kæresten Olivia
Mads fra 'Bachelorette' og kæresten Olivia