Fik diagnose efter 'Korpset': Nu er Mathilde Beuschau startet på medicin

Da den 23-årige tv-kendis deltog i optagelserne til 'Korpset', var hun i fuld gang med en udredning hos lægen.

Selvom 23-årige Mathilde Beuschau til daglig bruger sin krop meget i sit arbejde som kostvejleder og onlinecoach, blev hun en af de første til at quitte og forlade 'Korpset' - Et program, hvor 14 unge danskere prøver kræfter med et kursus, som er inspireret af optagelsesforløbet for danske elitesoldater.

LÆS OGSÅ: Med veninden i swingerklub: Geggo har brug for hjælp

- Jeg synes ikke, at det var pinligt at trække stikket så hurtigt. Jeg var tæt på at gå i panik under øvelsen i vandkanten, og derfor valgte jeg at sige stop. Det var en kaotisk og ubehagelig situation, og jeg kunne slet ikke rumme det. Det var meget overvældende, og jeg ville bare gerne væk fra situationen, fortæller Mathilde til HER&NU.

Artiklen fortsætter under videoen.

En længere forklaring

Efter sin deltagelse har Mathilde Beuschau fundet ud af, at hun har ADHD. En diagnose som muligvis har spillet en rolle for hendes lidt for tidlige exit.

- I april, da jeg var med i 'Korpset', var jeg i gang med at blive udredt for ADHD. Jeg fik dog først min diagnose i maj, forklarer Mathilde, som begyndte i behandling for en lille måned siden.

- Jeg er begyndt på medicin mod ADHD nu, og jeg må bare sige WOW. Det hjælper mig virkelig. Det er sindsygt. Jeg har stadig en popcornhjerne, hvor der sker meget, men det er meget nemmere at navigere i. Det er mega rart.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea giver gode råd om flugt til Tyskland

Om medicinen kunne have gjort en forskel eller ej under optagelserne til 'Korpset' finder Mathilde aldrig ud af, men hun har da et bud:

- Det kunne ha' været meget fedt, hvis jeg havde haft min medicin under optagelserne til 'Korpset'. Når jeg tænker over det, kunne det måske have hjulpet mig i nogle af situationen.

I dag er 23-årige Mathilde Beuschau dog helt afklaret med sit exit.