Efter dødsfald: ‘Årgang 0’-Stephanie har taget stor beslutning

Stephanie fandt ud af, hvad hun skulle være, da hendes svigermor blev indlagt med hjertestop.

Stephanie Siguenza Henckel er lige nu ved at læse til sygeplejeske, fordi hun gerne vil gøre en forskel for andre mennesker, men det er en bestemt gruppe mennesker, der optager Stephanies interesse, det satte hun ord på fredag aften til Reality Awards sommerfest på Bakken.

LÆS OGSÅ: Ups! Afslører Rachel lige ‘Årgang 0’-comeback?

- Jeg vil enten på en neonatalafdeling med for tidligt fødte eller et hospice og have med dem at gøre, som er døende. Det er et meget stort spring mellem dem, der er for tidligt født eller dem, der er ved at dø, fortæller Stephanie, men der er en særlig grund til, det netop er de afdelinger, der rør hende.

- Da vi lå på Rigshospitalet med min svigermor, inden hun døde, der havde jeg en følelse af, at de sygeplejesker, der var der, det ville jeg også - jeg vil også skabe den ro og den stemning, der var dengang. Det var det, der motiverede mig.

Stephanies svigermor, Annisette Henckel, var hjertesyg og gik bort, efter hun faldt om med hjertestop under tv-optagelserne til TV 2-showet 'De største øjeblikke' i december 2022.

Ifølge Stephanie er det samme ro, der er behov for hos de forældre, der har født for tidligt.

- Jeg vil gerne skabe et rum for dem, hvor de kan være i. Nu vil jeg prøve det og finde ud af, om det er noget for mig, og om det er noget, jeg psykisk kan være i, men det føler jeg, jeg godt kan, slutter Stephanie.

LÆS OGSÅ: Alexander afslører: Til casting som 'Bachelor'