Emma og familien i 'Årgang 0'.
Emma og familien i 'Årgang 0'.

'Årgang 0'-stjerne afslører vildt vægttab

En gastric bypass operation satte for alvor en stopper for den svingende vægt hos Lene.

Torsdag aften gæstede den tidligere tv-stjerne Lene Josefsen fra Tarm Tina Elhauge, som også er kendt fra 'Årgang 0', og hendes webshop LikeLondon. Her var der dømt modeshow, og så fik de to tv-kendisser sig en snak om, hvad der er sket i Lenes liv.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-Peter slår fast: Fortryder stadig ikke

Hun var nemlig næsten ikke til at kende. Lene har smidt 37 kilo og er gået fra en størrelse 48 til en størrelse 40/42 i tøj, og hun viste stolt sin slanke krop frem i Tinas online modeshow, hvor kunderne kan shoppe det tøj, som de to kvinder hopper i og viser frem.

- Jeg har jo i 35 år været mere eller mindre på kur hele tiden og har taget på og tabt mig og har prøvet alverdens ting og sager, og det synes jeg ikke rigtig, jeg kunne blive ved med at holde til, og jeg rundede 50 sidste år, så det blev absolut ikke nemmere. Så i august blev jeg opereret og fik lavet en gastric bypass og har bare haft det super godt med det, fortæller Lene i liven og fortsætter:

LÆS OGSÅ: TV 2 dropper 'Stormester'

Artiklen fortsætter efter billedet.

Tina Elhauge og Lene Josefsen fra 'Årgang 0'
Tina Elhauge og Lene Josefsen fra 'Årgang 0'

- Det er ikke fordi, det har været nemt, men det er en god hjælp, og det har gjort det nemmere at holde. Det giver så meget energi, jeg kan mærke det på hele min krop. Jeg sover bedre, jeg har nemmere ved at bevæge mig, jeg har ikke ondt mere. Jeg har det bare godt!

LÆS OGSÅ: Dennis Ritter sælger luksuslejlighed: Kan score milliongevinst

Alle tre børn er flyttet hjemmefra

For Lene er det dog ikke kun med kroppen, der er sket store forandringer. I 'Årgang 0' blev hun kendt for at være Emmas mor, men hun er mor til tre, og nu er både Emma og hendes to yngre brødre blevet store.

- Alle børn er flyttet hjemmefra. Mikkel går på efterskole, og bagefter skal han gå på teknisk skole i Holstebro og bo på skolehjem, fortæller Lene under LikeLondons live-udsendelse, hvor hun snakker med Tina, og tilføjer:

- Simon bor i Skive og nyder livet som ung mand deroppe, og Emma er flyttet til Aarhus og læser psykologi deroppe. Så det er dejligt - det er dejligt, fordi de har det godt.

Lene selv har også fundet sin rette hylde på karrierefronten. Hun arbejder som butiksbestyrer i en legetøjsbutik i Skjern, og der har hun været i fem år.

Se hele live-udsendelsen herunder: