Julia Sofia udskyder bryllup: Vennerne kommer først

Julia Sofia Aastrup er for nylig blevet forlovet, men hun har ikke travlt med at blive gift.

Mark Abildhauge og Julia Sofia Aastrup er for nylig hjemvendt efter en tur til USA, hvor Mark pludselig under en koncert friede til Julia Sofia.

LÆS OGSÅ: Glædelig nyhed: Tvillingerne fra Holstebro gør tv-comeback

- Min søster, mor og far var fløjet ind for at se koncerten med os, og så midt under koncerten havde han så aftalt med bandet, at når der var en pause, så skulle han gøre det. Han fik min far til at filme det og havde spurgt ham forinden, fortæller Julia Sofia meget lykkelig til onsdagens gallapremiere på 'House of the Dragon'.

Ifølge Julia Sofia kom frieriet som en stor overraskelse.

- Vi havde talt om det, men i mit hoved lå det langt ude i fremtiden, så det var bare sindssyg dejligt, fortæller Julia Sofia.

Men selvom Julia Sofia er lykkeligt forlovet, så er en fremtidig titel som mand og kone ikke lige rundt om hjørnet, og traditionen om at skulle giftes det første år er udskudt.

- Vi snakker om bryllup, men vi er også enige om, at vi ikke har travlt. Vi tager os god tid. Vi har gang i nogle store projekter arbejdsmæssigt og er også ved at købe hus, som vi gerne vil have styr på først. Vi har så mange venner, der skal giftes i øjeblikket, så det er også meget sjovt lige at komme rundt til de her bryllupper og se, hvad vi gerne selv vil have, fortæller Julia Sofia.

LÆS OGSÅ: Janni med i nyt program med Wozniacki

Mark og Julia Sofia skal blandt andet til Frederik Nonnemanns store slotsbryllup i år, og det sætter allerede tankerne i gang vedrørende en god bryllupslokation.

- Jeg er vokset op på en familiegård, og der tænker jeg, det også kunne være dejligt at blive gift, når man har et forhold til stedet. Men det kan også være, vi tager ud og rejser, fortæller Julia Sofia, der holder alle muligheder åbne.

LÆS OGSÅ: Efter 'Kærlighed hvor kragerne vender': Tilmeldt nyt dating-program