Julia Sofia giver status på babyplaner med Frederik

Youtube-stjernen er slet ikke i tvivl om, at hun gerne vil stifte familie med Frederik. Alligevel blev hun meget overrasket, da han pludselig fortalte om deres fremtidsplan i 'Til middag hos'.

Julia Sofia Astrup er sammen med sin veninde, DR-værten Sofie Østergaard, mødt op for at heppe på alle 'Vild med dans'-vennerne.

I aften har hun ikke bare ét par, hun hepper på.

LÆS OGSÅ: Ny danser går på gulvet i ‘Vild med dans’

- Jeg kender jo folk, fordi jeg selv har været med. Mille, Jenna, Asta og Morten er nogle af mine private venner. Og så har jeg også bare et soft spot for Albert, indrømmer den 22-årige YouTube-stjerne, da Realityportalen møder hende på den røde løber.

Dengang hun selv deltog, dansede hun som bekendt med Frederik Nonnemann, og de er et af de 'Vild med dans'-par, hvis samarbejde i træningslokalet førte til et solidt venskab. Og mere end det.

I september meldte Frederik nemlig ud, at han sammen med Julie Sofia har en plan om at stifte familie. Det gjorde han i forbindelse med, at han medvirkede i 'Til middag hos'.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-par hver til sit: Det er virkelig ikke nice

- Jeg var meget overrasket, da Frede meldte det ud. Han ringede til mig en morgen, mens jeg var på roadtrip med min søster. Så sagde han: "I øvrigt kommer mit afsnit ud i aften. Og jeg nævner lige det med dig." Så jeg var lidt overrasket over det, da  vi netop ikke har haft en plan eller et tidspunkt, fortæller hun.

- Men jeg er jo også glad. For det betyder jo, at han også tænker de ting, tilføjer Julia Sofia og fortæller, at hun også kan mærke på Frederiks mor, at hun gerne vil være farmor.

Julia Sofia deltog selv i underholdningsprogrammet i 2017, hvor hun sammen med Frederik Nonnemann fik en femteplads.(Foto: Janus Nielsen)
Julia Sofia deltog selv i underholdningsprogrammet i 2017, hvor hun sammen med Frederik Nonnemann fik en femteplads.(Foto: Janus Nielsen)

Superduper single

Julia Sofia har lige nogle ting, hun gerne vil nå, før hun er klar til at få børn. Blandt andet vil hun gerne rejse lidt mere, hvilket dog er lidt udfordrende nu, hvor der er en coronavirus at kæmpe med.

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Jesper Buchs nye kæreste?

- Jeg er ikke klar til at blive mor lige nu. Men jeg er slet ikke i tvivl om, at hvis det skulle være, så skulle det være med Frede. Jeg tror, det er svært at planlægge, hvornår det skal ske, og man ved jo heller ikke, om det bliver nemt eller ej. Halvandet år er måske ønsketænkning. Så må vi se, hvordan det kommer til at gå, når vi aktivt går i gang.

Youtuberen blev i marts måned i år single efter et års forhold med den 30-årige danser Michelle Rona Steffensen. Siden har hun ikke fundet kærligheden på ny.

- Jeg er superduper single og trives virkelig meget med at være single. Mit forhold er min forretning. Jeg ved ikke, hvor sundt det er, siger hun.

LÆS OGSÅ: Karsten Rees bedste råd: Sådan bliver man milliardær