Julia Sofia tager svær beslutning

Det er enden på en æra, fastslår Influenceren.

Det er blevet til mange eventyr for Influenceren Julia Sofia Astrup og hendes søster Ida i deres fælles autocamper, men nu er eventyret slut. Søstrene har nemlig taget en stor og vemodig beslutning.

- The end of our Columbus era! Vi har taget den svære beslutning om at sælge vores elskede Columbus the van. Han har taget os på mange eventyr - fra smukke solnedgange på Samsø, til nationalparker, søer, skove og kyststrækninger i Kroatien. Han har været det bedste lille hjem på hjul, skriver de på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor: Jeg har det frygteligt

- Men vi har gang i nye spændende projekter, og derfor har vi valgt, at Columbus skal videre til et nyt hjem, hvor han igen vil kunne blive taget på eventyr. Det er både vemodigt, men også den helt rigtige beslutning! Der er så mange kilometer tilbage i ham, og så mange eventyr der venter derude. Så drømmer du, eller en du kender, om at prøve Vanlife? Så er Columbus måske noget for dig.

LÆS OGSÅ: Paprikas flotte forvandling: 12 kilo lettere

Autocamperen er fra 1994, men den er renoveret i 2020 og sidst synet i sommeren 2022. Der er plads til fire sovende i bilen, og selvom den ifølge opslaget kræver tålmodighed og lysten til slow-living, når man kører afsted på lange turer, så skriver de også, at den er ideel til dig, der ønsker at kunne pakke bilen og drage på eventyr.

LÆS OGSÅ: Emil Midé Erichsen fik skader efter 'Den sidste breddegrad'

Man kan finde autocamperen på bilbasen her og blive dens næste ejer for 185.000 kroner.