Vil være forældre sammen: Afslører deres deadline

Julia Sofia og Frederik er stadig klar på at få et barn sammen.

Youtuber Julia Sofia Aastrup og 'Vild med dans'-danser Frederik Nonnemann var fredag aften taget tilbage i 'Vild med dans'-studiet, hvor de for første gang mødtes i 2017, da de dansede sammen. Vennerne har i flere år haft et ønske om at skifte en regnbuefamilie sammen, og den drøm har de fortsat.

- Vi har altid sagt, at det skal være, inden jeg bliver 35, og du bliver 27, fortæller Frederik inden fredagens 'Vild med dans'-live, mens han kigger på Julia Sofia.

- Hvis der ikke sker andet inden da, så er det det, supplerer Julia Sofia.

LÆS OGSÅ: Freja Kirk taler ud om kønsidentitetskrise: Jeg blev ked af det

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jakob Fauerby afslører sine favoritter i 'Vild med dans'. 

LÆS OGSÅ: Følte sig for tyk til tv: Jeg besluttede mig for at leve

Julia Sofia er i dag 23, mens Frederik er 31 år, men vennerne kigger allerede langt efter hinanden, når de ser den ene med en baby.

- Det kunne være sindssygt hyggeligt. Nu må vi se, hvad der sker. Vi er i hvert fald åbne for forskellige muligheder, fortæller Julia Sofia.

LÆS OGSÅ: Amalies mor droppede 'Forsidefruer'

Julia Sofia er stadig single, efter hun i april 2020 brød med kæresten Michelle Rona Steffensen, og hun har ikke gjort meget for at finde en kæreste.

- Jeg er begyndt at dyppe mine tær i dating. Grundet Corona er det svært at vænne sig til, at man må date igen, fortæller Julia Sofia, der kun klarede fire dage på Tinder.

- Jeg er ikke så god til det, men nu må vi se, fortæller Julia Sofia, inden hun gik ind til 'Vild med dans', hvor hun heppede på Freja Kirk og Michelle Kristensen.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører nyt på kærlighedsfronten