Paprikas flotte forvandling: 12 kilo lettere

Jeg har fået en bedre livskvalitet, siger Paprika om sit vægttab.

Efter et par hårde år har Paprika Steen sat fokus på sit velvære, og resultatet er fantastisk. Den 58-årige skuespiller har opnået et flot vægttab og fortalte ved premieren på Dar Salims nye film 'Underverden 2', hvordan hendes livskvalitet er blevet forbedret.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg har flere søskende

– Jeg har smidt 12 kilo på et år. Der havde været corona, og jeg var blevet opereret et par gange, så jeg var gået lidt i stå. Jeg tænkte, der skulle ske noget. Jeg måtte i form igen, forklarer Paprika, der samtidig arbejdsmæssigt har haft travlt med både Thomas Vinterbergs nye serie til TV 2 og 'Nattevagten 2'.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Her er hans kendte kæreste

Lige inden hun besluttede, at der skulle ske ændringer i hendes liv, optog hun 'Toves Værelse', hvor hun spiller Tove Ditlevsen.

Det er filmatiseringen af teaterstykket af samme navn.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro har været under kniven igen

– Det er den hårdeste rolle, jeg nogensinde har spillet. Da de sagde, jeg skulle genopsætte den, sagde jeg nej. Og så overtalte de mig. Så skulle den laves som film. Det var lige der, hvor jeg var allermest smadret. Det gør jeg aldrig igen. Når man ser den, vil man også kunne forstå hvorfor. Det er jo en kvinde, der tre år efter, det her foregår, tager sit eget liv. Jeg tager ikke nødvendigvis så tit roller med hjem, men fordi hun har været virkelig, overtog det mig på en måde så jeg... jeg glæder mig til at høre, hvad folk synes om den. Jeg har hørt, den er virkelig god, men jeg kan jo ikke selv bedømme det, sluttede Paprika Steen.

LÆS OGSÅ: Elsker du ‘Luksusfælden’? DR hjælper familier med økonomi i nyt program