De kendtes ferie: Her rejser de hen

Mange kendte danskere er rejst sydpå ned til sol, varme og det azurblå hav.

Danskernes sommerferie er for alvor skudt i gang, og at verden er åbnet mere og mere op viser sig også på de kendtes sociale medier. Mange har været rejsehungrende efter et nedlukket Corona-år, og derfor benytter mange sig også af muligheden for at komme sydpå, mens man stadig kan, for ingen ved, om Danmark og resten af verden igen bliver lukket ned.

'Forsidefurer'-baben Janni Ree og Karsten Ree nyder livet i Spanien sammen med Jannis datter, svigersøn, Jannis søn, svigerdatter og tre børnebørn.

LÆS OGSÅ: UH! Janni afslører nye detaljer om affæren med Karsten Ree

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Janni Ree (@janniree_)

'Bagedyst'-kongen og 'Stjerner i trøjen'-vinder Tobias Hamann er rejst til Saint-Paul de Vence i Frankrig tæt på Nice, hvor han nyder en god bog, liggestolen, poolen og god mad.

LÆS OGSÅ: Tobias vinder 'Stjerner i trøjen': Nu taler han ud om voldsom oplevelse

Vært på TV 2 Lene Beier er rejst til solskinsøen Malta med manden Anders og deres to drenge Otto og Arthur. Lene og mindstemanden Otto skal tage dykkercertifikat på Malta, og ifølge Lene, så går det bedst for Otto.

- Otto flyver derudaf med “Open Water” og er mega sej - og han ville have bestået prøven i dag, hvis ikke vi havde været været nødt til at holde en pause et par dage. Jeg kæmper desværre med at slappe af under vandet og nyde de dybe dyk, skriver Lene på Instagram.

LÆS OGSÅ: Optagelserne til 'Landmand søger kærlighed' er i gang: Lene Beier giver status

Efter nogle dage bestod de dog begge to. Anders og sønnen Arthur havde i forvejen dykkercertifikat.

Mathilde og Remee er rejst til Ibiza med datteren Kenya. Parret nyder ture på vandet, god mad og de smukke omgivelser. Til oktober venter parret deres andet barn sammen.

LÆS OGSÅ: Kender du historien? Derfor hedder Remee og Mathildes datter Kenya

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Remee S. Jackman (@remeejackman)

YouTuber Julia Sofia også kendt fra 'Vild med dans', 'Fangerne på fortet' og 'Over Atlanten' er rejst til Spanien for at gå Caminoen. Caminioen er en af verdens mest kendte pilgrimsrejser, som historisk set har været en af de vigtigste kristne pilgrimsruter.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia giver status på babyplaner med Frederik

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af JULIA SOFIA AASTRUP (@juliasofiaaastrup)

Pelle Hvenegaard, konen Caroline og datteren Ukhona har pakket kufferten og er rejst til Comosøen i Italien, hvor de har slået sig ned i det rene ferieparadis - trods massive regnbyger den første dag.

- Ukhona ELSKER at svømme, og der skal mere end en strabadserende tur, hvor en fugl ødelagde den ene motor, så vi måtte vende om og flyve tilbage med halv kraft. Bare der er noget vand, hun kan hoppe i, så er alt godt, skriver Pelle på Instagram.

LÆS OGSÅ: Pelle Hvenegaard: Her finder jeg ro

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Pelle Hvenegaard (@pellehvenegaard)

'Forsidefruer'-baben Jackie Navarro er rejst til Frankrig med familien. Her lærer hun blandt andet mindstedatteren Chloé at stable sten på stranden.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarros plastikdrømme: Her er min næste operation

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Jackie Navarro (@jackienavarro)

Diamant-dronningen Katerina Pitzner er rejst til Spanien for at indrette sit nye hjem.

- Vi er stadig i Spanien for at indrette vores nye hjem, som primært skal bebos af lille o, som flytter hertil i forbindelse med sine studier på universitetet hernede. Der er lang vej endnu, og der bliver prøvet sofaer og senge. Men vi har da fået købt håndklæder og havemøbler, fortæller Katerina på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Diamantfamilien' vender tilbage

LÆS OGSÅ: Sætter hus til salg for 20,5 millioner