'Årgang 0'-Mathilde: Skilsmissen var et chok

Den tidligere tv-darling var slet ikke klar på den nyhed, forældrene havde til hende.

Fra den ene dag til den anden ændrede Mathilde Beuschaus verdensbillede sig, da forældrene sprang en bombe ved at fortælle, at de skulle skilles. Det fortæller hun nu i et langt opslag på sin Instagram-profil, hvor hun forklarer, hvordan det har påvirket hende.

LÆS OGSÅ: Petra Nagel tjener millioner på hussalg

- For tre uger siden satte mine forældre mig ned og fortalte, at de skulle skilles. Det kom som et kæmpe chok, og jeg havde svært ved at fatte, at det var virkeligheden. Jeg har altid været meget stolt over, at mine forældre stadigvæk var sammen, og den kærlighed, jeg troede, de havde til hinanden, skriver Mathilde i opslaget og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Geggo afslører nye planer: Det sygeste tv

- Jeg har altid set op til deres kærlighed og omsorg for hinanden, men som barn/voksen er jeg selvfølgelig ikke blevet inddraget i deres ægteskab (heldigvis for det), og vidste derfor ikke, hvordan de hver især havde det.


Mathilde har nu haft tid til at vænne sig til tanken, og har fået talt rigtig meget med begge sine forældre. Derfor har hun fået en forståelse for, hvad der egentlig gik galt i forældrenes ægteskab.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: 'Paradise'-Hector viser kæresten frem

- Det er stadigvæk super mærkeligt, at de ikke er sammen mere og nu bor hver for sig. Den kernefamilie, vi var, er vi ikke længere, og det gør ondt. MEN jeg tror på, at jeg får en far og mor, som blomstrer mere og bliver langt lykkeligere i livet, end de var før, skriver hun i opslaget og slutter af:

LÆS OGSÅ: Philip May slår fast: Det er slut

- De har altid været et fantastisk team som forældre og givet os børn en dejlig opvækst i et hjem fyldt med kærlighed, og det vil jeg for altid være dem evigt taknemmelig for!
Alting løser sig, og jeg tror, at vi som familie nok skal komme videre herfra, selvom det er hårdt, når mor og far pludselig ikke er sammen længere.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bøving giver status på helbredet

Mathildes mor, Louise Mulvad Beuschau, har liket og delt datterens opslag, og så har hun tilføjet en kommentar, der vidner om, at hun er glad for Mathildes forståelse.

- Tænk, du er min vidunderlige, skønne, omsorgsfulde, forstående og hjertevarme datter. Jeg er så taknemmelig og stolt af dig …. ALTID. Elsker dig, skriver moren.

Se hele opslaget herunder: