Interview med Mathilde Beuschau, Årgang 0, 27/01/2018 Mathilde Beuschau
Interview med Mathilde Beuschau, Årgang 0, 27/01/2018 Mathilde Beuschau

Efter to dage på hospitalet: Endte i operation

Mathilde Beuschau har haft nogle hårde dage.

Mathilde Beuschau og kæresten Benjamin tilbragte to dage på hospitalet, men kunne i går forlade de kliniske rammer i bedring.

LÆS OGSÅ: Elisa Lykke ramt af kræft: Deler rørende video

Artiklen fortsætter under videoen af Stephanie, der ligeledes har medvirket i 'Årgang 0'.

- Benjamin ankom med en blindtarm og kom hjem uden, skriver Mathilde i en story på Instagram of uddyber til HER&NU/Realityportalen.

- Det er og har været noget af en omgang. Det startede med diarre for os begge, men efter nogle dage kom der blod med ud i hans afføring. Det ved vi alle ikke er godt, så vi ringede vagtlægen, som bad os tage på hospitalet, hvor Benjamin blev indlagt. Han fik taget blodprøver, urinprøve, en CT scanning. Blodprøver viste et infektiontal på 210, som er alt for højt. Derfor troede de, det var blindtarmsbetændelse, og de valgte at fjerne den. Da han var blevet opereret, sagde lægen, at det ikke var blindtarmen, som var problemet til at starte med, men nok en slem omgang madforgiftning, som satte blindtarmen under pres.

Ifølge Mathilde har Benjamin det godt nu under omstændighederne.

- Han er i bedring nu og bliver hurtigt helt frisk igen, er han selv overbevist om, fortæller Mathilde, der glæder sig til en normal hverdag igen.

- To dage på hospitalet har gjort, at alle mine alarmklokker har ringet. Jeg har ikke kunne falde til ro, og min puls har været ualmindelig høj. Nu kan jeg/vi endelig slappe af, og det kan jeg godt mærke, min krop har brug for. Jeg glæder mig så sindssygt meget til en normal hverdag igen.

LÆS OGSÅ: Mortada: Derfor skal Elvira og jeg have barn nu