Mortada: Derfor skal Elvira og jeg have barn nu

Der var en ganske særlig grund til, at Elvira og Mortada besluttede sig for at blive forældre nu.

Det er en uge med store nyheder fra Elvira Pitzner og Mortada Haddad, som i går afslørede, at de er blevet forlovet, og i dag har de afsløret, at de skal være forældre. Nu forklarer Mortada, hvorfor og hvornår de besluttede sig for, at de ville prøve på at lave en baby.

LÆS OGSÅ: Katerina: Elvira bliver den bedste mor

- Da vi opholdt os i Dubai og modtog et opkald fra min bror om, at han og hans kone ventede deres tredje barn, var Elvira og jeg straks klar over, at det også var tid for os. Min bror har altid været en vigtig del af mit liv, og hans hyppige spørgsmål om, hvornår det blev min tur, har altid været en venlig påmindelse om familiens værdi, skriver Mortada i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører babynavn

- Da han meddelte, at de ventede endnu et barn, var vi ikke i tvivl om, at vi også ønskede at opleve denne glæde. Og til vores store lykke, lykkedes det i første forsøg. Vi ser frem til, at vores børn kan vokse op og skabe livslange børn, ligesom jeg gjorde med min bror, og Elvira gjorde med sine søskende.

I sine stories afslører Mortada ligeledes, at han allerede 1. december vidste, at han ville giftes med Elvira. I en besked, som blev sendt dagen efter anholdelsen i Dubai, fortalte han nemlig, at han havde ridset Marry me ind i fængselscellens væg med sine nøgler.

LÆS OGSÅ: Drama på Havana: Indlagt i Caribien

Kigger man på Elviras scanningsbillede, kan man ud fra datoen og angivelsen af, hvor langt hun er henne, regne sig frem til, at hun må have termin den 30. oktober, og at babyen derfor må være undfanget omkring 8. februar - altså nogenlunde samtidig med Elviras frifindelse i Dubai.

Elvira og Mortada vendte tilbage til Danmark midt i februar, og her har de altså siden nydt kærligheden og deres lille kommende familie.