Elisa Lykke ramt af kræft: Deler rørende video

Elisa Lykke har fået kræft og deler en rørende video, hvor hun smider parykken foran et stort publikum.

PR-agent og forfatter Elisa Lykke er blevet ramt af kræft. Indtil nu har hun kun delt det med sine nærmeste, men i en rørende video fra fredagens Danish Beauty Award stod PR-agent på scenen og smed parykken foran publikum, der på rørende vis hylede Elisa Lykke.

LÆS OGSÅ: I babylykke: Elvira Pitzner afslører graviditet

Videoen fra aftenen deler Elisa nu i et opslag på Instagram.

- I fredags var jeg til Danish Beauty Awards. Jeg skulle overrække prisen for årets make-up produkt i samarbejde med foreningen Look Good Feel Better, som er en humanitær forening, der afholder gratis hudpleje- og makeupkurser for kræftramte kvinder i kemoterapi, skriver Elisa og tilføjer:

- Da jeg selv lige nu er i kemoforløb gav det mening for mig at give denne pris. Jeg er pt i i den mest sårbare periode i mit liv, og bare tanken om at vise mig uden paryk var ekstremt grænseoverskridende og faktisk skamfuldt.

Elisa overvandt sig selv og bød skammen op til dans og smed parykken.

- Jeg har indtil i fredags haft behov for at denne livs omstændighed blev holdt privat. Men denne begivenhed gav mig en platform, som gav mening at stille mig selv til rådighed på og skabe opmærksomhed på kvinder med alle typer kræft og samtidig støtte op om LGFB´s arbejde. Jeg har lige skulle lande i det hele ovenpå en rørende modtagelse både i salen, men også fra alle de delinger og beskeder, der har været her på SoMe. Mange tak for den kærlighed og omsorg. Jeg har ikke været helt klar til at dele den del af aftenen før nu, men jeg vælger at tage ejerskab på det, også her, med et lille (lidt hårdt klippet ) sammendrag fra aftenen, slutter Elisa opslaget.

LÆS OGSÅ: 'Løvens hule'-stjerne sammen med Kardashian-søster

Se den rørende video herunder: